Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Subwoofer Soundstream EG15-X

o Navštíveno 2048x o
o 11.09.2012, 11:19 | kis
Parametry: Rozměry 38cm/15"
Peak power 800Watts, RMS power: 400 Watts, Dvojitá 2.5" - 4 Ohm cívka, Karbonová membrána, Magnet 60 oz ,včetně bedny. Material MDF 2cm lepena sešroubovaná.

Cena: 3500kč
tel: 603 186 548
email : hickon@seznam.cz

foto k příspěvku  od kis

o 11.09.2012, 15:06 | Nismo.Power
to už je let co sem se tuhle T4 snažil prodat za 2k :D koupil sem za 700 s mrtvou cívkou myslim :D
asi že s touhle cenou neuspěješ :)

jinak hrajou velmi dobře ale tipnul bych tak 2ku že to nakonec prodáš ;-)
o 19.09.2012, 22:48 | kis
počky jakou T4? myslím že za 15" bassak je to směšná cena, ale jo hraje to fakt hodně dobře
o 20.09.2012, 00:28 | Nismo.Power
no směšná cena bohůžel dnes už ne.... jako jo je to málo, hraje dobře ale bude ti to doma ležet několik měsíců a vzhledem k tomu že se nikdo neozval a neozve tak zjistíš že to je moc dáš 3k nikdo nic dáš 2,5 nikdo nic a za 2k se budou lidi cukat ještě :)

jinak je to T4 takže SS tarantula 4tá generace nebo jednoduše Soundstream tarantula T4 15" , toho EG15-X si nevšímej to nikomu nic neřekne :)
o 20.09.2012, 08:11 | JosefFrydrych
jak říká nismo,na bazoši apod. je tento woofer už pěknou řádku měsíců,za 2400,- teda pokud to není ten Tvůj
o 20.09.2012, 11:00 | Nismo.Power
no když slehne na 1500 tak to beru :) sice nevim proč neb ani já sem tu za 1500 neuspěl , někde mi zbyl ještě snad :)
o 20.09.2012, 23:38 | kis
čau , nn nění to on, nejmíň bych šel na 3000kč jen bedna v materialu vyšla přes tisíc, to pod 3 fakt nepudu je to kvalitka a to jsem měl emphasera, kterýho jsem si opravil a toho nedám ale tady tato 15" má fakt lepší a přesnější basy
o 21.09.2012, 09:34 | Nismo.Power
no to neni dobrej přístup se hádat s někym na autohifi foru když si v tom novej :)
snad neni tak těžký použít google a ujistit se co vlastně máš.... ten pavouk tam neni jen tak zbůhdarma to neni logo soundstreamu ale logo jejich tarantula series od zesíků po basáky....

třeba zde [ Link ]

no jinak teda škoda že se ti bude válet doma nejsou to špatný basáky.... ale věř že ti 3 nikdo nedá..... a bedna nebedna klidně jí k tomu nikomu nedávej jenže bude ti doma k prdu když každej jinej basák bude potřebovat jinou .... to máš jako s tuningem ten taky cenu auto nezvětší spíše naopak ....
no jak vidíš tak za tvojí cenu tu neni jedinej ohlas, u mě nebyl ani za dvojku zájem a je to hlavně tim že tyhle velký krávy prostě jikdo nechce vozit v autě když za tuhle cenu si dokáže koupit skoro i novej basák co zatlačí stejně či víc a stačí mu 12" ......
každopádně jak myslíš nikdo ti tu nic nenutí jen sem ti kamarádsky řek že ta cena je reálná max kdyby někdo sháněl přímo tohle a poupravil sem ti typ co to vlastně máš :) jinak samo co si budem povídat tak 3k je prostě málo ale doba je taková že i za půlku se s tebou budou lidi dohadovat a neni to jen tady....
o 21.09.2012, 14:53 | kis
To je asi pravda , ale míň fakt nejdu , dens mě došel koberec jen seženu lepidlo a udělam nějaký pěkný disajn
o 25.09.2012, 00:34 | Nismo.Power
to pak záleží jestli to chceš prodat nebo jen nabízet.... takhle ti to zůstane doma tomu věř ;-) ale neni na škodu on se pak zase někdy užije.... pokud ti to překáží tak uvidíš že i když pudeš níž tak zájem nebude valnej :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3215 sekund.