Navštíveno 2046x

23.08.2012, 23:34 |
chali Prodám domacky vyrobenou bednu osazená dvouma subwooferma..Výkon 500W..Plně funkční..Repro je schované za silným plexim a repro jsou vevnitř nasvívcené a vytlumené..Na bocích jsou zasazeny nátrubky..V případě dotazů mne kontaktujte..Více foto mailem..Cena dle dohody..Představa 800Kč

můžu foto na email dodo29@seznam.cz
chali: prosím můžeš se trochu rozepsat ? Basáky,váha bedny,rozměry atd.. takhle nikdo neví naprosto nic.
je možné poslat poštou ?
BP mě zajímají ;)

05.09.2012, 22:08 |
chali Omlouvám se,nebyl jsem tady ted v ČR,zítra napíšu více info..poslání poštou není problem..nebo spíš PPL

06.09.2012, 18:30 |
chali Basaký teda 500w,citlivost je tuším 88 nebo 89dB,nikde to není napsáno,značku taky nevím,proto to dám za levně,jelikož si nepamatuji co to bylo před těma letama..Jinak váha bedny je 22kg a rozměry jsou 75x33x35
chali: spíš sem chtěl nějaký KO,ale tady vidim funkční a bedna se taky bude hodit. Prostě písni mi na meila ,nebo sem celkovou cenu i s poštou. Pošta vezme do 29kg,nevidim problem poslat poštou. PPL nikdy nestihnu,hlavn když sem v práci.
PS: když nevíš hodnoty basáků,podle čeho si stavěl a ladil bednu ?? Bandpass naladit neni prdel od oka ;)

06.09.2012, 23:26 |
chali V tu dobu jsem to věděl to info,bylo to na těch krabicích a dělal mě to kamoš takže nevím jestli to nějak ladil,bylo to děláno fakt jen tak na doplnění k autorádiu takže nevím ja to bylo naplánováno..Proto dávám cenu nízko tak 500...Je mi to k ničemu,nevím jestli to je super nebo ne..Je to poskládáno homemade takže někdo využije nebo tak něco snad
chali : dokázal by si to poslat na dobírku + 500 ??
Nebo jestli to je moc těžký.?

07.09.2012, 01:33 |
chali No jako zkusit to můžu,uvidíme jak se s tím poperu jestli máš zájem

07.09.2012, 02:12 |
chali Tak mě napiš na mail a domluvíme se..m.chalupa@seznam.cz