Navštíveno 3829x

13.08.2012, 10:15 |
swep Sháním optický kabel pravděpodobně se jedná o DCA-006, slouží k propojení Clarion HU s clarion Changerem, měl by mít jednu koncovku šedou a jednu černou - záleží na směru zapojení (buď je IN nebo OUT)
pokud by někdo měl, nebo věděl kde sehnat, tak dejte prosím vědět
potřebuji ho pro propojení HU Clarion DRZ9255 (HX-D2) s externím procesorem
- zde přichází další oříšek, sháním rovněž někoho, kdo umí spojovat optické kabely, případně krimpovat standardní koncovku toslink na optický kabel
DCA-006

13.08.2012, 10:21 |
swep ha, tak možná trochu změna, nejsem si jistý který druh kabelu vlastně potřebuju, našel jsem teď nějaké info ke značení, zjistím ještě jestli mám starý nebo nový druh konektoru, podle toho pak značení:
Originally Posted by CobraVin
the sheet that came with the cable that i was gonna fax to you today states
dca005 5m (long)new type to new type
dca006 5m old type to new type
dca007 5m new type to old type
dca008 1.5m new type to new type
new type is 9mm across the metal end of the plug
old type is 10mm

13.08.2012, 10:28 |
swep | Upraveno: 2012-08-13 10:30:34
pravděpodobně tedy potřebuju >
DCA 005-500
[ Link ] tak pokud je nějaký prodejce, tak prosím nabídku, jinak budu muset pravděpodobně kontaktovat distributora pro ČR - není s nima žádná extra domluva už jednou jsem tam reklamoval rádio a trvalo to skoro dva měsíce s tím, že sem je musel pořád uhánět, aby vůbec něco dělali :(

Já mám doma tento kabel. Není to jen optický klasický kabel (jako TOSLINK), v každé koncovce je převodník. Nepíšeš jakou délku kabelu potřebuješ, já mám myslím 5-ti metr. Já jsem ho kupoval za 2.500,- Kč, moje nabídka je 2.000,-

13.08.2012, 15:40 |
swep ha, konny ho má, ale dva tisíce to dle mě cenu nemá, tudíž na to seru, upravený tak, jak potřebuju šel pred pár lety za 68 dolarů, takže 2 lisíce dneska + druhý kabel + nechat spojit = ranec jako prase bez jistoty, že to bude vůbec fungovat, zjistím jestli někdo dokáže vůbec spojit a za jakou cenu
takže konny zatím díky za nabídku
A kolik sis představoval, že bude takovej kabel stát???
Tak něco nabídni, třeba se domluvíme ;-)

15.08.2012, 10:39 |
swep moje predstava byla kolem litru za kabel, + ty vsechny dalsi upravy abych se vesel max do dvo tisic komplet za funkcni kabel
o tom prevodniku v koncovkach vim, k cemu tam presne jsou sem se zatim nedocetl, nicmene sem na netu nasel navod na upravu na standardni koncovku, kdy by melo stacit ten kabel bud spojit s obycejnym, nebo nakrimpovat standardni toslink / problem je, ze samotny konektor sem na netu krome USA nenasel + deleni optickeho kabelu je vhodne pomoci specialnich delicek, kterou taky nemam, kvuli lomu svetla
ja som si to nechal prerobit priamo na zariadeniach
[ Link ] otazka je ci by takyto zasah bol akceptovatelny,stalo ma to vtedy cca 50-70 eur, kabel potom asi 5 eur.