Navštíveno 1303x

Ahoj,
koupím nějaký použitý subwoofer v použitelném stavu a halvně v ozvučnici.Požadavky cena do 2tis.Nabízejte co je . Moc díky

28.07.2012, 00:40 |
kis čus mám dvoj box v uzavřence cena 1600
Kis. mužeš mi poslat foto na mejla?
Mám tiež dualbox uzavretý s dvoma 12" Bs acoustic GS1200 akby bol zájem za 2000 ho nechám ,..
Kryptona 12 v BR by jsi nechtel? Cena 3,5k. Jsem z Plzne.
Strada01: v jakým je to JBL stavu? To mě docela zaujalo jak to hraje, zatím jsem měl bí
boxy akorát Hifonics,autotek,crunch,magnat,alpine. Tohle se mi líbí.
radaman:to už je moc drahé
Tak prisetri :-) lepsi nez nejaky pokus a poctivych 300W uz ho rozhejbe prijatelne.
K čemu přišetřit? Bylo mi zde nabídnuto JBL za pěknou cenu což mi přijde pro mě lepší nabídka. Až budu chtít dražší věc koupím něco novýho a ne starou věc. V popisu bylo napsáno do 2tis.
Je v perfektnim stavu, az na male oderky muzu poslat podrobnejsi foto jestli chces. A co se tyce zvuku, tak tlaci paradne 300rms JBL rada GTO uz ma vejsku.
bobmasitr: To byla pouze nabídka...nechtěl jsem tě nikterek rozčílit. Jinak cena nového Kryptonu 12 je 9k bez ozvučnice. Docela mě překvapila cena NOVÉHO JBL v BP
[ Link ] Osobně bych si to JBL koupil nový.
radaman:tos mě zase nerozčílil to ne :D jen už je to zbtyečně drahý na to běžný basování v autě :) Tak to JBL je cena moc pěkná. Kdybys mi poslal ještě nějaký foto na mejla. Dohodnem se určo.
mel bych na prodej za 2000,- tohle:
[ Link ] samozrejmosti je zaruka na odzkouseni