Navštíveno 2910x

05.07.2012, 11:32 |
Luter | Upraveno: 2012-07-05 11:35:18
Před cca měsícem jsem koupil od uživatele CRK zesilovač carpower wanted. Včera jsem se dokopal k tomu natahat kabely a zapojit zesilovač. Zesilovač svítí hezky, ale to je asi tak všechno, protože nehraje!! Takže semnou slušně vyjebal a zatím nijak nereaguje!! Nevím kdo ho zná a co je to zač!
Tímto bych asi předběžně koupil nějaký čtyřkanál okolo 80-100w rms 4ohmy. Žádnou čínu a nějaké shity.... Za nějakou rozumnou cenu prosím(okolo 2tisíc?!), když jsem ted pravděpodobně zbytečně projebal.Kosmetika nevadí, hlavně at to hraje. Děkuji
Fusion EN-AM6004
novy, kompletni, 2.500,-Kc bez dokladu
4-kanálový zesilovač, výkon 4 x 75W RMS
Výkon 4 ohm RMS / MAX: 4 x 75 W
Výkon 2 ohm RMS / MAX: 4 x 100 W
Výkon v můstku 4 ohm RMS / MAX: 2 x 195 W
Frekvenční rozsah: 10 - 40 000 Hz / ± dB
THD: 1 %
Dolní propust: 40 - 160 Hz
Horní propust: 40 - 600 Hz
Posílení basů: 40/ 0 - 9 Hz / dB
Rozměry v x š x d: 62 x 475 x 280 mm

5-kanál nechceš? Měl bych na prodej Hifonics Soon of Afrodite
[ Link ] za 1 500,- Kč.
Nedávno jsem ho koupil od Nisma, ale zalíbilo se mi něco jiného tady na fóru.

05.07.2012, 14:29 |
Kamil Ojeb od CRK by mi celkem překvapil. Kdysi jsem od něj něco bral a naprosto v pohodě. Třeba se to vysvětlí...
Mam od CRK dva woofery a v podstatě v pohodě...
crk - rf v pohode,zadnej problem.
Luter: Hoď ten zesík někam na servis a hned budeš vědět, kde je problém.

05.07.2012, 23:03 |
CRK Luter: tak ty musíš bejt opravdu pěknej kokot, napíšeš mi v 1 hodinu ráno a ještě v 11 hodin nemáš odpověď, tak to je jasný, to už je jasnej vojeb, když někdo 10 hodin neodpoví na e-mail!!! Zesilovač stoprocentně hrál a já opravdu nemám ve zvyku, abych si kvůli pár korunám kazil jméno a i když se něco stalo, tak s každým komunikuju, protože stát se může cokoliv... Ostatním se omlouvám za nadávání, ale opravdu mám silnou alergii na lidi, který nemůžou 2-3 dny počkat na odpověď a radši někoho hned očerňujou a pletou si e-mail s chatem příp. telefonem...

06.07.2012, 07:21 |
Luter CRK: pravdou je, že jsem mohl počkat déle na odpověd, ale asi by šlo pochopit to, že jsem byl vcelku hodně vytočený. Co máš nebo nemáš ve zvyku je mi celkem jedno. To, že tam těch červíků chybělo několik bych přežil.Protočený závit bych taky přežil.Že ten leštěný plech a logo s bílou lepidlovou mlhou bylo přilepené třemi kily sekundového lepidla bych taky přežil. I když o tom zmínka žádná nebyla. Ale to, že to nehraje mě pěkně štve.Takže nesnaž se odvést pozornost na to, že jsem nepočkal delší dobu na odpověd. Ojeb to je, protože to nehraje. Zvláštní už byl jen styl posílání a jak jsem se zmínil v posledním emailu při doručení, že snad ten zesik bude technicky ok, tak jsem se už odpovědi nedočkal.... možná že si věděl proč. Aspoň asi vím, že raději bez záruky aspon na odzkoušení, tady nic kupovat nebudu.
Kamil07:Jestli ještě máš ten pětikanál tak bych ho vzal.
Luter: taky za ty drobné si nemohl čekat nic extra a když jsem prodával já použitý zesík, tak jsem také napsal: "Snad bude technicky OK"... Nikdy nevíš, co se může stát :P
Luter: Že se Ti něco opticky nezdálo, tak to jsi mu snad mohl napsat hned ne? Bez toho, aby jsi cokoliv zapojovol ... Sice tu píšeš, že bys těch pár vad přežil, ale stejně tu o nich píšeš a to až po měsíci. Že jsi ho odzkoušel po takový době, tak to se dá pochopit. Taky se mi zaslanej zesík doma válel nějakou dobu.
No a napsat mail a čekat přes noc, že si toho někdo všimne a pak tu psát to co píšeš ... ať je to jak chce, tak spíš bych se bál cokoliv Ti prodat, protože se neumíš domluvit a pak tu někoho špiníš a nepočkáš, jestli je to právem nebo neprávem.

06.07.2012, 10:04 |
CRK Luter: to by rozhodne pochopit neslo, stali se mi horsi veci a nez sem neco takovyho o nekom napsal, tak sem si to hodne rozmyslel. Fotky si mel realny, takze v jakem je stavu si videl... A ze si nedostal odpoved bylo proto, ze zes na nic neptal. Kdyz ses tolik bal, moh sis zesik hned vyzkouset a i kdybys ho odsmah, tak bych ho vzal zpatky a nezkoumal to. Ale trosku mi pripada, ze to na me zkousis, timhle stylem natlaku a po tak dlouhy dobe.

06.07.2012, 10:21 |
CRK

06.07.2012, 10:22 |
CRK

06.07.2012, 10:24 |
CRK Takže přesně takhle dojebanej zesik sem mu poslal

06.07.2012, 12:51 |
Luter | Upraveno: 2012-07-06 13:02:01
Tarrance: však já taky žádnou hitparádu nečekal. A neměl jsem důvod o nějaké kosmetice psát, protože mi to nevadilo. Já jen chtěl at to hraje a zbytek mě fakt nezajímal.
CRK: Hele mi to vůbec nevadilo v jakém je to reálném kosmetickém stavu. Nic extra jsem nečekal a stejně jsem měl v plánu si to kosmeticky předělat a byla to prozatimní ekonomická varianta před něčím pořádným. Jinak je to vcelku blbost. Nevím proč bych si měl kvůli pár stovkám vymýšlet a dělat z tebe vola.I kabely na ten zesik byly dražší než on. To je podobné jako kdyby mi pán z prohifi napsal, že mi neuzná reklamačku z důvodu, že mi to repro massive audio leží doma 1/4 roku v garáži bez vyzkoušení a rozbalení. Jinak když už teda tady řešíš ty fotky, tak ty kila sekundového vyfoceno nemáš.Ale to je jedno.Jak jsem psal opravdu mi to nevadilo. A napsal jsem o tom až ted, protože mi přijde zvláštní to, že ty semnou vyjebeš a ještě k tomu mě tady nazýváš kokotem.Vcelku mě mrzí to, když se na nějakém klubu vyskytnou tyhle problémy. Na bmwklubu jsem už nějaké výmrdy zažil, takže mé reakce asi už nebodou zrovna v pohodě.
Příští týden v pondělí zkusím zesik dát zkontrolovat co tomu je. Zelená kontrolka svítí, podvětlení taky, ale to je tak všechno. Jediné co to udělá tak při otočení gainem to v repru praskne...
me nektery veci doma lezi i 2 roky a nezkousel jsem je nevidimvtom problem :-( no a je zvlastni,ze v dnesni dobe ma kazdy upozorneni meilu na telefonu.-))
Jo a u nekterych veci jsem prisel na to ,ze se mnou i nekdo obcas vyjebal viz.Svacinka a jeho 12w3--holt neni ahc jako byvalo ahc

06.07.2012, 13:12 |
Luter Jinak máš pravdu, za tou větou že doufám že bude technicky ok nebyl otazník ale smajlík. otazník byl za následující větou. Otázkou taky je, zda-li by si reagoval, pokud bych tu o tom nenapsal. Toho už se nedopátrá nikdo.Měl jsem to asi vyzkoušet hned při přebrání na poště.Moje blbost, že jsem důvěřoval. Jak jsem psal v mailu. Počítám s tím, že to budu mít jako těžítko na stole, pokud by byla oprava nákladná... :-/
Děkuji zatím ostatním za nabídky. Příští týden bych mohl vědět co s tím je, a když tak se tím proberu.

06.07.2012, 13:39 |
CRK Pepe689: ja nikdy upozorneni nemel a mit nebudu, nevim jaka je tvoje komunikace, ale aby mi mobil hlasil kolem stovky mailu denne, na to zvedavej nejsem.

06.07.2012, 13:58 |
CRK Luter: nadaval sem ti proto, protoze si mi nedal sebemensi sanci na odpoved a jenom me tady spinis a psat tady takovy kecy, ze kdybys to nenapsal tady, tak bych ti asi stejne neodpovedel... Co na tohle proste rict... Je pravda, ze se to nezjisti, jak pises, ale jenom proto, ze jednas unahlene jako kokot...
Pro vsechny ostatni: dekuji za podporu a myslim ze hodne spokojenejch lidi tu bylo a i mi veci vraceli a vzdy sem komunikoval a domluvil se a to dostali odpoved treba i za dva dny... Nehlede na to ze mam pod nickem telefon, takze staci zavolat...
zase 3-4dny se daji pochopithorsi jsou4-5 mesicu to znam velmi dobre:-DD kor u osvedcenych panu jeste ze stareho ahc

06.07.2012, 14:13 |
Ravo Kde je pravda se asi nikdo už pořádně nedoví.
Nicméně vzhledem k aktivitě nicku Luter (téměř nulové), aktivitě CRK (a za tu dobu co tu jsem si o CRK dokážu i z jeho přízpěvků udělat obrázek), popisování dalších jeho problémů např. s Prohifi (se kterým mám taky celkem bohaté osobní zkušenosti) bych to ukončil tak, že rozhodně nebudu mít do budoucna problém od CRK cokoliv koupit.
A Luterovi bych doporučil, aby pokud kupuje bazarové věci aby si je ihned vyzkoušel - já když něco prodávám tak nabízím týdenní až 14ti denní lhůtu na vyzkoušení - samozřejmě jen lidem kterým mám důvod věřit, že nezk**í na co šáhnou. Po téhle době bych absolutně nereflektoval nějáký pokusy o vrácení.
A taky bych mu doporučil aby se nepokoušel s nikým vyje**vat, protože se to obrátí proti němu. Psí hlavu si nasazuje jen on sám a na tomhle fóru se moooc pěkně uvedl. I pokud je problém u CRK tak takhle se to neřeší.

06.07.2012, 22:45 |
rebel no nevím nevím bazar krámy hned odskoušet a ma každý klid .
Težko ted nekoho obvinovat chyba muže byt na každé straně

06.07.2012, 22:55 |
Luter | Upraveno: 2012-07-06 22:58:23
Ravo: A neměl bych se mu teda ještě omluvit, že jsem si dovolil se o tom zmínit veřejně? Já mám svědomí čisté a zda-li jsem to tu prezentoval na místní poměry nevhodnou formou je mi vcelku jedno.Je to tady už podruhé, kdy se jedná o ojeb. Poprvé to byl odpálený sub velocity vrb12, ze kterého mám odkládací plochu.. Nevím proč bych jako poškozený neměl mít právo na to se ozvat natož být pěkně naštvaný? O zesilovač jsem hodně stál a dotyčného uháněl s posláním. To,že kolem posílání se linula pohádka o červené karkulce je taky jedna s podivných věcí.... Však dotyčný moc dobře ví. Trochu by to nedávalo smysl, že jsem o ten zesilovač natolik stál, že jsem jej uháněl jak to je s tím posláním, dokoupil si k tomu spoustu jiných věcí řádově v tisících abych vše udělal najednou a na hotovku a posléze si vymyslel báchorku, že to nehraje a dohadoval se o 1500kč. Nehledě na to, že jsem si nikde nevšiml, že bych psal o tom že požaduji vrácení peněz atd..... Hned jsem se smířil s variantou, že jsem ty peníze vyhodil oknem.Ať si klučina koupí na sebe něco hezkého a ostatní si raději dají pozor a nenechávají někde něco důvěřivě ležet bez vyzkoušení. Jde vidět, že se všude vyskytují pravý čeští vykukové....Posuzuje-li se zde osoba dle toho jak je tu dlouho a jak je tu aktivní mi přijde divné teda. Tím se jakože vylučuje možnost pochybení dlouhodobého člena a automaticky za hňupa musí být někdo, kdo je neaktivní případně nový? nebo jak to teda jakože funguje?!?
Jinak vypadá to na odpálený koncák a řekl bych, že vzhledem k jistým problémům okolo toho s dotyčným jsem přesvědčený, že to musel vědět. Leda že by mi to udělali na poště nebo jsem si to odpálil jako správný zdejší lamanováček nasazením plusového kabelu celého auta na baterku....
06.07.2012, 14:13 | Ravo
treba jako TheTimo nebo MartinVR6?
mel jsem od CRK tricko, jeste ze jsem tam poslal Nisma :-D
CRK: asi bych to triko mel taky zkontrolovat, jeste jsem ho na sobe nemel, je s cedulkama tak jestli neni treba deravy nebo tak :-D
sorry za OT :-)