Navštíveno 1865x

Čím levnější, tím lepší, maximálně do 2 000,- Kč, pouze plně funkční, na vzhledu nezáleží (je to stejně do dělníka).
Kdyby byl i nějaký instalační materiál v ceně, tak budu rád.
Díky za nabídky.
měl by bejt volnej Denon DCA 800 od Konnyho,já si ho po telefonu zarezervoval a pak se mi vys.alo auto a chtěl sem se stavit na relaxu a aspoň ho zaplatit a nevypadá to,že to zvládnu :(
Díky za nabídky, kouknu a v případě zájmu se ozvu.
Zatím to nespěchá, takže určitě ještě počkám na nějaké další nabídky.
Conan prodava Audison VRx6.420 modrej za 10k
Ten by byl fajn, ale nemůžu mít dražší zesilovač, než celé auto :-)
6ti kanaly za dvojku se prodavali snad jen legendarni Haitai, ale to je par let co jsem ho tady v inzerci zahlidl
Primárně nesháním 6 kanál, ale 4 kanál, který zapojím 2+1, nicméně když jsem psal inzerát, tak jsem uvedl všechny zesilovače, které bych využil i když mi bylo jasné, že 6 kanál mi za tuto cenu asi nikdo nenábídne, ale na druhou stranu, člověk nikdy neví.
ja tam v nabidce mam do 2tis 4kanaly i 5kanaly...znackove...
audison sice fajn,ale cenovka trochu jinde..o]]]
Zamlouvalo by se mi něco takového
[ Link ] škoda, že jsem to prošvihnul...
http://
www.autohificlub.cz/
forum/7/1359762-
%B0%B0hifonics%B0%B0-
son-of-aphrodite-
%B0%B0caliber%B0%B0-
competition-1kwrms/0
zkus napsat Nismovi,nedávno mi nabízel to Hifo,třeba ho ještě má - mně se nehodilo do "budoucí" sestavy
nabízím referenční 6-ti kanál velocity vr six 2400,-
mam 5kanal od SinusLive, cena 1500
[ Link ]
a jsem taky z Ovy, takze bez posty
Davados: Díky za info, napsal jsem Nismovi mail.
JosefFrydrych: Díky za nabídku, ale cena je přes limit.
Antonio: Máš to ještě v autě? Přijel bych si to poslechnout, možná bych vzal i ten subwoofer. Díky.
už není,ale kabeláže jsou porad v aute, takze lze vyzkouset,kabely k repro jsou uz opet zapojene v radiu,takze je mozno testnout jen SW
Antonio: Omlouvám se, ale teď mi Nismo napsal, že mi ten Hifonics nechá za 1 500,- Kč, takže ho beru.
Davados: Ještě jenou díky za info.
Všem ostatním díky za nabídky.

24.06.2012, 09:49 |
hoff
Díky za nabídku, ale už mám vybráno.