Navštíveno 1333x

24.03.2012, 19:01 |
vomy7 Koupím výškáče k uvedeným repro. Neválí se někomu doma?

24.03.2012, 19:02 |
vomy7 Popř. nějaké na podobné úrovni, které připojím na vyhýbky od Magnatu:) Díky za nabídky.
mam výšky z Mac Audio,akorát nevím z kterého modelu,jestli CR X,nebo STAR X 2.16,mají vrchlík do konusu jako basostředy Star X:-)
500kč za obě
A nebo rovnou pořádné výšky? :-)
[ Link ]

26.03.2012, 22:21 |
vomy7 el.barto: 500Kč se mi zdá dost, šlo by ještě hnout cenou? kdyžtak mail pod nickem. díky
prohifi.cz: díky, ale to už je trošku mimo moje představy.
499,-:-))))
tak už jsem to zjistil je to vyškáč ktery umí 65000hz je to z Mac audio DVD 2.16,
no s Tvojí aktivitou nevim,jestli se mi to chce dělat,abys nepatřil mezi ty co se přiživujou na dobrotivosti dlouhodobých členů,pro normalního člena bych to udělal rád,
ja mam taky mejl pod nickem a ani nevim odkud jsi,podle toho se uvidí:-)
tak napiš

27.03.2012, 20:18 |
vomy7 | Upraveno: 2012-03-27 20:18:48
Tak pokud jsem dobře našel dělící frekvenci těchto repro, tak je to 4000 Hz. Já mám vyhýbku od Magnatů, která pouští už od 3500Hz. Bohužel o tyhle repro nebudu mít zájem. Ale děkuju Ti za ochotu a nabídku. :)))
S tím počtem příspěvků to chápu. Je to blbý, ale jsem tu krátce a s Autohifi začínam, takže tak. Ten včerejší příspěvěk vyzněl asi trošku namyšleně, takže se omlouvám, psal jsem to ve spěchu, a ještě jednou díky.
jasny v poho:-)
ja si vzdycky rad rejpnu z toho si nic nedelej:-)
jinak to ze je delici frekvence na vyhybce jina,neznamena ze to ten vyskac nedokaze zahrat,ale jak chces,nutit Ti je nechci,misto doma nezabiraji:-)
jinak porad nevim odkud jsi,takze kdyz si pro ne prijedes do Mostu a vyzkousis si je klidne Ti je necham za 350,-,jak rikam nemam s tim problem a kdyz je s nekym rozumna rec,tak rad pomuzu...

27.03.2012, 20:48 |
vomy7 No to je právě trošku problém, mam to k Tobě asi 250km, takže tahle možnost odpadá. Jsem od Svitav a přes tejden jsem v Brně, ale to nám moc nepomohlo.
Aha, tak jak to tedy je? Koukam, že tady mam asi mezeru:) (určitě nejen tady, ale na tohle jsme teďka narazili). Když tam vyhýbka pustí 3500hz, tak to ten reprák pravděpodobně zahraje protože 4000Hz udávanejch u repráků bude ještě určitě s nějakou rezervou ne (můj soukromej odhad) ? Nebo jak to teda je? Jestli můžu poprosit o vysvětlení. ;)))