Navštíveno 2679x

Prodám hudbu značky MB Quart - řada Premium
Komponentní repro: MB Quart Premium PVI216
Subwoofer: MB Quart Premium PWH302
4CH zesilovač: MB Quart Premium PAB4100
Monoblok: MB Quart Premium PAB1200.1D
Radio: Alpine CDA-9886R
Vše v naprostém pořádku. Hraje to super.
Cena: 25 000 Kč
Omlouvam se, ale bratr sem daval inzerat a popletl to radio. Jedna se o 117ri. Jeste rok v zaruce kupovano od revilohifi. Cely audio je tusim jeste taky par mesicu v zaruce. Origo zarucaky. prodal jsem auto a tohle jsem si z nej nechal. Je na tom nahrane jenom tak pul roku. Bez problemu
Hmm, tak to je hodně pohodová sestavička. Žádná šílenost, ale pro kvalitní poslech výborný. Nevim, kolik to stojí všechno jako nový, ale ta cena za komplet mi přijde dobrá. Přední kompa hodit na ten čtyřkanál do aktivu a musí to bejt parádní. Když si představim, kolik peněz lidi povyhazujou za šrot, než se dopracujou k takovýhle sestavě, tak je to vlastně za pusu :o)

06.03.2012, 15:40 |
Baaaarny | Upraveno: 2012-03-06 15:46:40
necham k tomu jeste br bednu s bassreflexovim hlinikovim natrubkem hifonics. Nejlepe osobni prevzeti. popripadne kdyz mi poslete zalohu, muzu zaslat na dobirku
Pokud by ses rozhodnul prodat samostatne mel bych zajem o mono.
mel by jeste nekdo o neco z toho zajem? pokud by se naslo dost lidi, tak to strelim po kusech
Vzal bych asi ty kompa,kolik za ne?

08.03.2012, 12:26 |
Baaaarny | Upraveno: 2012-03-08 12:27:18
takze jinak.. hudbu prodam po castech. Nabizel jsem dobrou hudbu za malo penez. Nikdo nechtel. Vase smula Zacinaj mi psat ruzny lidi emaily ze ten chce to, ten zase to atd. Takze to rozprodam po castech. Ceny odvozuju od NEJnizsich cen novych komponentu na internetu.
Takze kompa: Nove 7 999,- necham za 4999,-
basak: Novy 6 999,- Necham za 4500,-
ctyr kanal: novy 8990,- necham za 5999,-
Monoblok : novy 11 999,- Necham za 8 999
Radio si asi necham. Vse je bez skrabanecku jako nove.. zabalene v origo krabicich
Nechcu nejak rejpat,ale podle me to za ty love neprodas.Daji se tady sehnat lepsi veci za mensi ceny :-)
Baaaarny, tady si totiž každej myslí, že koupí použitou věc za desetinu ceny víš. To, že to máš ve stavu nového a ještě v záruce je každýmu jedno. Všichni by to chtěli, ale kdybys to prodal tak za desítku. Si to nech, takovou sestavu dáš do jakýhokoli auta a jestli nejsi magor, nemusíš ji nikdy upgradovat. Já s podobnou sestavou jezdim už tak šest let ve třetim autě. Když za to vyplázneš šílený prachy za nový, tak to přece po pár měsících nebudeš prodávat se zárukou za třetinu ceny. Osobně bych moc rád viděl, jaký lepší věci se daj se zárukou sehnat za menší ceny.
tak uz prodavam jenom basak a monoblok s br bednou a natrubkem hiffonics
takze clovek co si to mel brat porad ceka na penize a me dochazi trpelivost. takze znovu komplet k prodeji krome radia. cena 21000. pri rychlem jednani sleva
cozpak nikdo nechce poradnou hudbu do auta?
stale aktualni.. nebo prodam po komponentech... cenu nabidnete
to nikdo nechce sestavu za takovy paradni peniz?
vzdyt je to skoro zadarmo.. porad se.mi to tu vali
vzdyt je to skoro zadarmo.. porad se mi to tu vali