Navštíveno 1509x

02.03.2012, 22:20 |
Máchal 80 | Upraveno: 2012-03-02 22:22:20
Prodám tato špičková kompa od RF(T162s),nemám od nich akorát původní krabici.Jinak jsou repra jak nová,bez jediné oděrky,škrábance, stav jak nová, nahráno cca 30hodin.Mám k nim i origo imbusy.Sada obsahuje 2xstředobas 2xorigo mřížka 2xvýškáč 2x výhybka. Důvod prodeje je prodej vozu ve kterém byli namontovány.Cena 4500kč

Jsem ochoten je nechat 3900kč níž už ale nejdu, to je radši schovám do skříně:D
Tak to nějak nechápu, sračkový plechový powerbasy za 2,5litru si někdo koupí a erefkový repra za cenu základních kaší nikdo nechce,nějak to nedovedu pochopit... :D

03.03.2012, 21:31 |
Meda Hele jednoduchy, ja mel TYPE RF, cili o tridu vyssi kompa a prodaval je par let zpet, mel jsem dve sady, chtel jsem za ne podobnou cenu jako ty a nakonec se ani za tu neprodali na ebayi, natoz tady..

04.03.2012, 11:06 |
Máchal 80 | Upraveno: 2012-03-04 11:07:19
Nějak to tady nechápu, spíš mě to připadá že nějakej vychcaplouš čeká až budou za 1500 a pak ještě řekne poštu v ceně, no radši si je nechám, protože pro mě RF je RF :D To si je zatím radši vystavím do obejváku do stěny :D
A tys myslel, že je jako za dva dny prodaš? Máš představu kolik parádních věcí se tu prodává? I za zajímavější ceny. Když nejsou prachy na blbosti tak to prostě nejde. Tím, že budeš urážet případné kupující je rozhodně rychleji neprodáš.
Máchal 80: vůbec se mi nelíbí to napadání mé osoby, když mě ani neznáš... :-D

04.03.2012, 16:22 |
Meda Vystav to kde to pujde a casem se prodaji, bohuzel ale jak pise straki..
já na prodej nespěchám a další věc je, že jsem si říkal, že tady jsou aspoň normální lidi, který o tom něco vědí, nechce se mě takovouhle věc prodat nějakýmu neznabohoj co to někde ve dveřích wokope nohama a prdne to do nevytlumenejch věcí, toť vše :D
A tady "vychcaploušoj" se omlouvám :D :D