Navštíveno 2571x

Prodám výše uvedené subwoofery 2ks včetně lamino ozvučnice která je dělaná na míru tudíž vypočítána co nejpřesněji pro tyto drobky. Dále je kompletně zpevněna braxem a vyplněna jehlovým molitanem samozřejmostí je šroubovací terminál barva ozvučnice je černý pololesk.
odkaz na repro
[ Link ] případné otázky rád zodpovím zde nebo na emailu, rád bych to prodal jako komplet a pokud možno osobní předání kvůli váze a taky kvůli samotné ozvučnici
cenová představa 8000.- za komplet

ještě jsem zapomněl že woofery jsou v záruce u AHIFI
:-)

Ještě doplním že šířka ozvučnice je 81cm a tím pádem UP
hop nikdo nemá zájem popřípadě můžeme levitovat o ceně

04.02.2012, 17:31 |
CRK levitovat..? :)
CRK: kurňa nějak jsem se upsal myslel jsem tím jako rozmlouvat nebo tak nějak. No v každém případě jsem to slovo vymýšlel tak dlouho až jsem vymyslel hovadinu:D No jo takový už jsem já
nová cena 7500.- probůh lidi nad čím váhate
popřípadě rozprodám po částech na cenách se dohodnem
vážně se nikomu nehodí nebo čím to že není zájem
hop navrhněte si tedy cenu
fakt se nikomu nehodí? Popřípadě vyměním za sq monoblok okolo 600watů RMS 4ohmy i s doplatkem z mé strany
Takže na prodej momentálně už jen jeden kus hertz hx 250.5 jako nový ještě cca rok v záruce cena 2200.-

04.06.2012, 00:55 |
DnB Dobrý den měl bych zájem o Váš hertz 250,5. Jsem ochoten nabídnout 1600,-. V případě zájmu pište na mail danoservus@gmail.com
To mu ani nepiš :-)
Za 1600,- bych taky bral :-)

04.06.2012, 10:41 |
DnB ale však co třeba bude mít zájem vždycky se dá něják dohodnout tohle byla jen prvotní nabídka.

04.06.2012, 10:46 |
slama za 1600 bych ho vzal taky.