Navštíveno 1113x

19.01.2012, 18:39 |
motyc Čau chlapi, předběžně poptávám nějaký subwoofer...Začínám s hudbou,tak v tom nejsem žádný profík,zatím jen čerpám info...mám doma "box" home made,je to taková jakoby pyramida s dvěma bass reflexy.Rád bych se chtěl zeptat jestli má cenu do toho kupovat samotný repro nebo radši koupit nějaký i s boxem "standartního" tvaru??Zapomněl jsem zmínit, že ten můj box je dělaný pro 12" repro. Subwoofer budu živit 4-kanálovým zesilovačem Rodek. V můstku dává papírově nějakých 270W RMS.
Děkuji za připomínky a případné nabídky.
No pokud by jsi vybíral woofer přímo na ten box, musíš vědět jeji litráž, jaké tam máš nátrubky apod., aby sis byl jistý, že bude splňovat požadavky vyvstávající z parametrů SW. Osobně bych byl spíše pro variantu výběru SW buď s boxem, nebo si postavit box přímo na míru..

20.01.2012, 13:37 |
motyc Děkuju za rady. No to hledání správného repra by bylo hrozné...navíc jsou tam dva nátrubky a počítat jěště z takového patvaru objem...radši se poohlédnu po nějakém tom boxu nebo něco složím...díky za pomoc a kdyby jste měli nějaký boxík, který by odpovídal na ten můj zesilovač, tak nabídněte :) Preferuji spíš něco levnějšího, jen ať to pěkně zahraje, nepotřebuju extrémy :) Děkuju

20.01.2012, 13:43 |
motyc to víš,že líbilo...ale nevím jestli bych to vůbec dal do kufru a je to už moc peněz na mě (zatím)...spíš preferuju jen nějakou bedničku, zesák musí zatím stačit co mám...

20.01.2012, 13:46 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2012-01-20 13:52:11
no do kufru na dylku a sklopis sedacky :-D tak bednicka se subikama bez zesiku muze byt taky ;-) a poslal jsem ti mail
Já myslím, že tento Bull by byl k tvému zesiku ideální..
[ Link ]

20.01.2012, 22:37 |
ronny toho bulla sem mel taky a myslim ze hodne povedenej basak za ty penize

21.01.2012, 13:06 |
motyc jj ten se mi líbí...kdyby náhodou měl někdo tento woofer použitý a chtěl ho prodat,tak ať se ozve :) jinak díky za rady...a třeba jít do něčeho podobného od magnatu asi nemá cenu,co?Nebo co vy na to?
mam na prodej magnat
[ Link ] tu bednu bych kdyz tak dokobercoval aby nevypadala jak nedom*dla, o cene muzem jednat, kontakt pod nickem
ten Bull je uplne idealni,a nic lepsiho si do zacatku prat nemuzes.

22.01.2012, 10:38 |
motyc TO cubajs : no já bych radši s bass reflexem, než uzavřenku,ale díky za nabídku,popřemýšlím...