Navštíveno 2207x

13.01.2012, 12:10 |
noumek | Upraveno: 2012-01-13 12:13:46
Prodám perfektní aparaturu do auta výkon cca 1500W stáří reproduktorů pul roku. Sestava hraje opravdu výborně, byl jsem s ní velice spokojen. Měl jsem ji ve škodě Felicii a je udělaná tak, aby sedla přesně do kufru viz. Foto, ale není problém poslat pouze reproduktory. Obsah sestavy: 2x Oválné reproduktory JBL viz.Foto 2x Kulaté reproduktory JBL viz.Foto 2x Kulaté reproduktory do předních dveří 1x suboower Panasonic 1400W 1x zesilovač 2400W 1x Kapacitátor Kdo by měl zájem tak k sestavě mohu poslat rádio JVC KD-R401 cena 500
CELKOVA CENA 4000
info na jakub.marusak@gmail.com
tel. 775309421

no ty kokeš, "suboower" 1400W a zesilovač 2400W a "kapacitátor", to muší bejt nářez :D
No tak tomuhle dávám nejvyšší ocenění :) odměna Tři Bludišťáci :)
místo těch superlativ by asi bylo lepší napsat trochu přesnější info o tom co prodáváš. přední reproduktory jsou kulatý.....

13.01.2012, 16:15 |
Diner Parada... It made my day:-)
to ze sou ty repraky kulaty to me fakt dostalo.. :D a ten suboower taky dobrej narez :D to je na zlatyho bludistaka tohle :)
kdy to sem dáš zatím vidím jen perfektní.............
skus aukro tam má pojem super dobrej vliv na prodej.. ale ty jsi mezi lidmi co tomu tak nějak rozumí :) jinak zkusíme dát basáku 1400w sem zvědav jak dlouho vydrží :)
dam ti za vsecko to petikylo co chces za to radio -)
myslím ze pětikilo za 1500w je dobrá cena to ber:)
:DDD dobrý no :DDD fakt perfektni aparatura! Kdo ti ji dělal Aukro?? :DDD
A jako bonus, koloběžka co se už nevešla do záběru. :-D
Zdá se mi to, nebo má promáčklý oba vrchlíky na těch spodních repro?

14.01.2012, 00:57 |
Downland | Upraveno: 2012-01-14 00:58:30
[ Link ] to bude na 100% on :D a tak ne tak chytrej neni :D
mcdodo- jj asi jsou promáčklý, asi z toho výkonu :D

14.01.2012, 01:06 |
JR Hosi to chce klid. Zadnej ucenej z nebe nespadl. Z fotky se vetsinou da poznat co to je za model a ve Feline to urcite neco zahralo. Kazdej nejak zacinal a myslel si jak je to super. A ta cena neni tak nerealna.
Vypiš prostě označení těch značkových komponentů.
Vidím ovály JBL, koaxy JBL, subwoofer Panasonic, kapacitor Hollywood + rádio JVC. Zbytek je zde prakticky neprodejný.
možná je to ňouma ale zase za 4k pro nějakýho začátečníka si myslim dobrá cena za tu hromadu věcí který samozřejmě nejsou nic moc :)
podívejte na aukro za jaké částky se tam pokoušej odpad prodat
proto si myslím že v rámci mezí to jde -a třeba se dá nějaká kačka usmlouvat
že mohl napsat modelové označení ,místo popisu kulatý a oválný to je pravda ,to mohl

17.01.2012, 23:58 |
ALESS Jako JR...

18.01.2012, 00:16 |
DaveX No nevím, ale každý ví, jak jsme začínali. Já třeba ani takovou aparaturu do začátku neměl :D a jakou jsem měl radost.
Ta cena je tady na foru totální out. Viděl bych to na aukro.