Navštíveno 1150x

Ahoj, koupim zesilovac na tento subwoofer:
[ Link ] cenu bych si predstavoval do 3000 Kc.
Jeste tak mimo. Muzu mit tenhle basak:
[ Link ] za hodne slusny love.Co myslite, ze je lepsi?Ten JBL nebo Powerbass? Jestli ma cenu to JBL prodavat a koupit Powerbass? Predem diky
Diky, ty jsou ale moc slaby.Mel jsem na neho driv Rodek, kterej mel v mustku namereno 625 W rms , ale musel jsem ho prodat a ted shanim neco, aspon kolo 600 az 800 W rms
tak pak ho zapoj na 1ohm a mam tam cislo 1,ale to je za trochu vic penez....
jo to jsem se dival,to uz je fakt moc penez spis bych chtel na 4 ohmy nez na 1
ono zase je spis problem pak uz sehnat zesik co ma na 4ohm takto velky vykon...moc jich neni....
Zdarec, nevím jak tady můžeš psát že by ti neutahl zesík 650 w R.M.S ten basák kterej má 400 w R.M.S jenze kdyz si kupuješ sračky na aukru jako je rodek a first a pod. tak se pak nediv.JJ jinak mam zesík co by ti to utáhlo v pohodě ;)
tak na zesaky celkem dost!
to by mě teda zajímalo co vozíš v autě
taky nevim co tady placa PINOSAK...Rodek je velmi solidni znacka jak v zesikach,tak v reprech...
a srovnavat Rodek a First je fakt zcela mimo misu...
A to by mi zajimalo,co mu konkretniho nabidnes...
Taky nechapu jak muzes srovnat Rodek a first , tim padem me jeste vic zajima co me nabidnes.Ten basak ma sice napsanych 400 w rms, ale zvladne klidne 800 w rms .Papirovy udaje nejsou vsechno,ale to bys mel asi vedet kdyz ses takovej odbornik na zesiky :-)
tipuju že by nabídnul zmůstkovanej 2kanál na 2 ohmy Carpower PHB-1502.
[ Link ]
Je to mozny :-D Jako takhle,zatim jsem vzdycky mel zapojeny basaky na 4 nebo max na 2 ohmy a kdyz jsem mel zapojenej powerbass es 300 na 2 ohmy na zesiku mac audio maximus tak ho nedokazal ukontrolovat, jasne,ten zesik je nic moc,ale fakt nevim moc co od toho cekat.S tim rodekem jsem byl spokojenej, ale kdyz uz budu kupovat neco dalsiho, tak nechcu jit zpet a chtel bych zase aspon tech 600 w rms,samozrejme cim vic tim lip, jenze nevim jak to bude hrat na 1 ohm?
Maxxxxam: jestli máš dobré krmení tak sáhnout po digitálu co pojede v pohodě na 1ohm .. nějaký info se vždy najde
Maxxxxam: psal sem ti meila

07.01.2012, 09:46 |
Maxxxxam | Upraveno: 2012-01-07 09:47:25
Takze shanim nejakej zesik, kterej da aspon 600 W rms na 4 ohmy