Navštíveno 1468x

Koupím nějaký lepší SQ 4 kanálový zesík na kompa Helix RS6 Competition. Repro pojedou v aktivu přes rádio.
Díky za nabídky!
PS: za rozumnou cenu:-)
nechtěl by jsi 6kanál Phase? ted přesně nevím označení PB SIX S tuším.. cena kdysi 22tkč....byl vystavený v regálu,nemontovaný v autě...cena nyní 6500,-
info@ahcl.cz
6kanál bohužel ne ale díky za nabídku:)
Koukám že jsem koupil Genesise ve správnou dobu :-)
A co ten Audison VRX 4.300? ikdyž ta cena mno :-/
Driver- jakýho máš Genesise a na čem? Jsi spokojenej a poznal jsi rozdíl zvuku? z čeho jsi přecházel?
Ta VRX je za hodně...
PB na tom hraje slusne ,ale maly vykon --na stredobasy nedostacujici
a co třeba Phase Evolution RS4 ?
Replayman: Vždyť víš že mi vybrali auto, měl jsem Rainbow iPaul 4.300 o kterém jsi přemýšlel a rozdíl? myslím že velký, Rainbow nebyl špatný, ale takový suchý, kopáky ušly ale jen jako kopáky a jemňoučce šuměl. Genesis je nebe a dudy, úplně jiná barevnost zvuku, daleko lepší, myslím že to hraje dynamičtěji a hlouběji než předtím a je bez šumu... a to jsem nic neposlouchal v autě 2 měsíce a ten rozdíl prostě vím... Pověšeno na Rainbow 265 Delux a hraje to výtečně, na jaře to ještě předělám a konečně tam dám Rainbow SLC které mají větší a příjemnější výšky... (Jinak jsem byl mile překvapen, jak je celkem ten Genesis kompaktní (Genesis four channel)
Do budoucna bych možná povýšil něco na způsob Rainbow Germanium, a nebo bych chtěl zkusit Genesis Audiophile A16.03
o iPaulu nepřemýšlím, ten mi stačí na basy:-)
uvažuju mezi Genesisem four channel, Udimension prox 800.4, Helix E40, Phoenix Gold serie Xenon
Kterej by jste volili?
Driver- Rainbow Germanium budou určo good:-)
A jinak up další nabídky!
Tak z toho co píšeš sem slyšel vše kromně helixe. Nejvíc mně zvukově uchvátil ten japonskej U-dimension. Myslim, že ho měl v sestavě Etien,když stavěl auto pro soutěže. A ten zvuček co vycházel z těch komponentů byl neuvěřitelnej. Phoenix je digitál pokud vím a jestli chceš pro SQ tak bych volil asi analog i kvůli výškám apod.Genesis se mi zdá dost syrovej,i když sem ho slyšel zahrát hezky tak mi přišlo že nemá takovou sílu na středobasu a udernost.Ale předpokládám že cena dimensionu bude někde kolem 12 tisíc a jestli vůbec seženeš jetej tak asi ebay apodobně.tak kdyby byl genesis za dobry prachy tak bych volil ten.Jinak bych volil japonce s poctivim zvukem.Ovšem za novej asi nechceš dát takovou raketu. Takže si myslim, že pokud máš nějaky nabídky tak vycházej především z toho co máš a Genesis se tedka v inzerci nabízel dost často.
Cao Simi
Simi- díky za rady:-) na jakých repro jsi to slyšel??
Právě že ten uDimension je za hodně slušnou cenu, tak jsem o něm také přemýšlel, ale šel pak do Genesisu, který jsou momentálně myslím že už bez nabídky...
Tak konkrétně PROXE sem slyšel na DLS scandinavia a na U dimension JR6 s vejškama U dimension . Genesise sem slyšel na morelech což mi přišlo takový ne uplně ok. Na to bych viděl spíš doukanál proto píšu jak to píšu.Dál byl ten u dimension zapojen na středy + do můstku na basák a mělo to nádherný rázný bas s pořádným kopancem a ta prostorovost se nedá opominout. A i když to bylo naladěné na SQ, zavřel si oči a viděl před sebou kytary, zpěváka a na vrcholu všeho seděl bubeník :D No ne opravdu se mi to líbilo tak sem se zajímal o vývoj těchto zesíků a zjsitil sem že je to opravdu slušná práce jen si to málokdo může cenově dovolit :) Jak řikám, pokud bys měl možnost toho PROXE staršího v dobrym stavu kolem 11 tisíc tak bych asi neváhal. Pokud bys měl třeba vyčleněno na zesík 7000 tak se dá sehnat pro pro mě horší avšak cenově zřejmě dostupnější GENESIS. Zbytek z toho co jsi napsal se mi nezdá ohledně vývoje a puvodu.Ono u 4k je to často probelmaitcké co se týče výkonu.U Proxe bylo naměřeno pokud dobře vím nějakých 117 RMS na kanál při 4 ohmech. U genesise to bylo taky o něco víc. Se zbytkem sem neměl vůbec tu čest s výsledky.
no uvidím co vyberu:-)jsem dost nahlodanej k tomu Udimensionu... sice budu muset trošku pozměnit zástavbu, ale budiž
myslím si že rozdíl poznám tak jako tak teĎ tam mám Eyebrid 4Y80, to bude dost znatelnej rozdíl ne?
U mě to je na aktiv na Helix RS Competition kompa
Eybird heh. No to si piš chlape. Věci jako dumping factor, zkreslení apod. To je prostě někde jinde u těch dvou zeísku co sem ti doporučil výše. Kup co chceš,já jen sem měl možnost docela dobře poznat pár kousků tak předávám zkušenosti dále. I když tady moc často nereaguju tak na toto sem prostě musel. ;)
eyebrid..každý nějak začínal a mám ho od začátku..zatím nebyl důvod měnit, ale až teď, chci SQ
snad dobře vyberu a budu už spokojenej:-)
At vemes Genesis four, Helix A4 nebo uDimension ProX budes urcite spokojenej, oproti tomu puvodnimu to bude vazne jina liga... ted uz jen aby si to na 100% sedlo s komponentama... jak rikam k mojim Rainbowum jsem nemel moznost poslechu ani jinych zesu, ale oproti o 2 tridy nizsimu zesiku znatelny rozdil :-) a Genesise nelituji, sedi mi jeho zvuk, mozna si sedl s Rainbowy kdo vi.... A nebo to muze byt tim, ze jsem nemel moznost poslechu ostatnich zesu na stejnych komponentech, treba by se mi zalibilo neco jineho o kousek vic
Genesis mně osobně moc neoslovil, zdá se mi měkký (asi zdroj?). Vzhledem k ceně se dají myslím najít zajímavější zesilovače. Genesis možná tak na výšky, na středy se mi víc líbil Helix A4, který byl zase slabý na basáky ve dveřích. Proto teď sháním Eton PA 1054. Helix A4 bude na výšky a středy, Eton na basáky a subbas. Každopádně je to hlavně o celkovém sladění komponentů.
jako Hifi, mel jsme oba, oba jsem nakonec prodal :) ne ze by se mi nelibily, A4 hrala fakt krasne, ale zmena byla treba. Btw kdyz jsem srovnaval A4 a FourChannel, tak vcelku souhlasim s popsanyma rozdilama od Pesi v jednom vlakne tady, kdyz je srovnaval...ten rozdil byl patrny po 5ti sekundach :)
Jinak vsechny tri nad kteryma uvazujes, se pohybuji prakticky na stejne cene s tim, ze ProX je ted jedine lehce dostupne, ale to asi vis.
vím a už je i zamluvenej:-) snad budu spokojenej:-)
ProX jsem slyšel v kombinaci s Morel Hybrid a dle mého to hrálo lépe než v kombinaci s DLS A3, která je papírově silnější.