Navštíveno 13710x

Prodam Audison VRX 4.300 chrome shadou edition cena 10tis,-
Up asi na nej dam nalepku magnat,mac audio bo sencor,treba by se lip prodal...

24.01.2012, 15:20 |
swep to neni tim, ted to proste nechodi, neni zajem a lidi setri
Bude to jako se zesilovači Genesis, 5-7tis max.
jeste jsem tu nevidel genesis co stal 35 za 5 nebo za 7 dej to na ebay tady pro ty lidi to je bezceny
pod svejch 8 uz nepujdu to ho radsi necham na skrini at se na nej prasi,nez zidum za 5-7 to si muzete dat rovnou obklad na čelo:)
Nejsem zase magor abych ho nechaval skoro zadarmo!!Pepe nemam ebay,leda ze by jsi mi to tam hodil ty,skusim teda jeste to dat na Čobolaky treba kuci slovensky budou rozumejsi jak tady ti židi.....
informativni obrazek

sakra, ze by som namiesto jl 300/4 zobral radsej vrx ? skoda, ze si tak daleko, postou by som to urcite riesit nechcel, musim to este premysliet... sakra, to je provokacia

24.01.2012, 19:16 |
macek Ajaj ta cena -;((( to ho takhle degradujes:-)))) se vsadim ze by se nasel jeste nekdo kdo by chtel slevu:-)))
dodam bylo to koupeno jako nove v cz zadna slatanina z venku
zlavu by chcel kazdy, clovek sa snazi usetrit co najviac tak sa necuduj, ze sa najdu ponuky 5000.- a pod... keby si ho dal lacnejsie tak sa ani ja nenahnevam, ale tak 8tis akceptujem, len sa musim poradit s priatelom na telefone... :-))) a skontrolovat stav uctu....
sorry za OT
mohu se zeptat zda je to ještě aktual??
tak ja uz nemam zaujem, konecne sa mi podarilo zohnat za smiesnu sumu 4 kanal, aky som vzdy chcel, tym padom by mi bol tento zbytocny... aj ked na policke by mu bolo dobre... :-)))
Těch 5-7tis je prostě reálné vyjádření ceny, za kterou by se to tu prodalo. Je to taková hranice prodejnosti zde, bez ohledu na to, kolik to stálo, nebo kolik to má reálnou hodnotu. Instalací v takové hodnotě se tu prostě moc neobjevuje. Pokud to nehodláte akceptovat, tak nevím proč je problém to hodit na eBay.
Kdybych ho ale chtěl koupit, tak s cenou 8 tis nemám žádný problém.

04.02.2012, 17:30 |
Toxxx Ja byt tebou tak pod 8000 uz nechod;) On si kupcu najde ale radsej ho hod na Ebay.
pro vazneho zajemce necham za 6500,- ale platba predem...:(

16.02.2012, 22:58 |
Misso Napiš mi prosím ťa akú to má výbavu, myslím LPF HPF filtre, alebo to odfoť.
up to nikdo nechce kvalitni zesik za vic nez dobrou cenu??