Navštíveno 1074x

Nemá někdo doma? Adaptér USB Pioneer CD-UB100 |
rád bych přehrával z usb
Chlape moc nedoporučuju. Měl sem to,ale po zjištění že to nesložkuje podle uložení na USB a nepodporuje to ID3tagy, sem to radsi vzdal. Nevím jestli sem to měl jen já,ale prostě místo názvu písničky jenom 001.mp3 apod. Za druhé to neumí Wav natož flac :) Takže když si vypálíš 5 Cdček za 20 korun. Možná to vyjde líp. Cena nového je kolem 2-3 tisíc, Ebay kolem 70 dolaru.GL.
no já to chtěl na "nekvalitní" mp3ky.. kdyby mě výběr cd přestal bavit. takže jak jsou písničky nazvaný tak se přejmenujou a budou jak píšeš 001.mp3 jo? to je na prd.. a dovoluje to složky nebo ne? čte to názvy složek?
kdo ještě měl??chci slyšet víc názorů
složky mi to vubec nezobrazovalo. Takže když sem měl 10 alb po 20 písničkách ukázal se mi jen seznam 200 písniček. Po tydnu sem to vyndal a prodal :) jj třeba sem to neuměl nastavit, tak šup kdo to ještě používal :)
to by bylo pěkně na prd.....
jj kdo to ještě používal? názory sem:-)
nemá doma třeba adaptér na ipod/iphone ?
dokáže to i nabíjet?
dejvyxxx: ja todle mam pripichnuty na P77MP a funguje to bez problemu. Preskakovani po slozkach, a ID3 tagy to umi, jen standardne to proste vypise 001 ... ale preklikat se to da na klasickej nazev....
A cist to umi vse, nazvy slozek, nazvy souboru a i ID3 tagy...