Navštíveno 1607x

bohužel pro neliberecké....akce pouze na prodejně..
Produkty jsou označeny slevovými nálepkami 10(zelená),20 (žlutá) ,40(červená)
slevy se vztahují i na aktuální modely

omlouvám se za klamavou reklamu (obrázek semaforu),po kontrole skladových zásob jsem zjistil,že nemohu poskytovat slevu 40%. Ano...je to málo a tak tedy v obchodě najdete zboží se slevami až 70% :)
Tož to je pěkne toto. A co my z opačného konce republiky??
Kája ti to osobně u sebe koupí a pak pošle :))))
mno je to tak,že toho mám na krámě tolik až to není hezké :) tudíž pro rok 2012 to chci zredukovat a s něčím už dál ani nepočítám.Některé věci jsou prodávané i dost pod nákupkou,ale lepší to za něco prodat,než aby se to válelo dál na krámě.Navíc bych rád po skoro 8mi letech trochu pozměnil vnitřek prodejny a nerad bych přenášel sem a tam moc krabic :)
Je toho fakt tolik,že nemám sílu a ani čas vše vypisovat.Velké slevy jsou spíš na věci,které byly vystavené z krabic ven (nikdy ale namontované třeba v autě).
Pro ty,kteří mají tu smůlu,že jsou z daleka tak jedině....mi napište co by vás zajímalo a já vám vypíšu co konkrétního se mi na prodejně válí.
pár foto z 10.2011
[ Link ] info@ahcl.cz

18.12.2011, 05:33 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-12-18 05:34:17
bry den
chtel bych upgradovat repra v aute, mam tam 13-ky, bohuzel nevim montazni hloubku, nicmene, nemas nahodou na prodejne tyhle repra?
[ Link ] dokazal by jsi mi zmerit jejich montazni hloubku? jsou urceny primo pro moje auto jako swap, ale rad bych neco jinyho (
[ Link ] ), tak abych se vlezl do rozmeru.
Dikec
ty PIO repra mají montážku (viz obrázek)
Pokud něco jiného,tak co mě matně napadá jsou některé Crunch,Alpine,JBL..s podobnou montážní hloubkou

hmmm, tak to je k prdu, budu muset rozebrat dvere a kouknout jestli tam je mozny dat podlozku

22.12.2011, 08:51 |
Diner Vsechno jde, kdyz se chce;-)
Cau cau, nevali se ti tam nahodou nejaky pojistkovy pouzdro na ANL pojistlu na kabel prurez 35qmm ?
hmmmm...to bych myslel že ano,ale dřív jak v úterý ti to nepotvrdím :)
Kdyžtak info@ahcl.cz
ja na to nechvatam, pojistkovy pouzdro mam v prdeli ale chvili to bez muziky vydrzim.. a kdyztak se podivej jeste po nejakym signalovym kabelu 2x6qmm ;)toho budu potrebovat tak 10 metru.. kdyztak dawe.mx@gmail.com

24.12.2011, 14:02 |
Diner Signalovka 2x6qmm? Pan je gurman:-D

24.12.2011, 14:17 |
CRK V tomhle pripade spis gurmet :-D
kecam, ted mi to doslo.. reproduktorovej potrebuju ;)
do emailu...sem lezu jen občas = nekontroluju to :)
info@ahcl.cz