Navštíveno 1146x

Zatím jen sonduju kdo by měl zájem o toto skvělé autorádio, váhám jestli si ho nechat nebo prodat páč je v palubce jak pěst na oko :/ . Ještě je v záruce, kompletní balení a top stav, dálka ještě zabalená. Kupoval jsem za 7tis a za tuhle cenu ho pošlu dál plus dohoda.
Nebo mi Vaší nabídku hoďte do mailu

07.12.2011, 18:39 |
ivls moc nepobíram tvoje jednaní
v inzeratu, že hledaš autoradio na aktivní zapojení jsem ti tento kousek doporučil
ty jsi napsal, že chceš raději alpine,
pak jsi koupil toto a ted prodavaš??
za mě: nekoupil bych ho za 7 tisíc - max. za 5 tisíc
jinak toto radio je moc dobry kousek - nepiší jen proto, že mě to bavi - píšu malo, ale když už napišu, tak vím o čem
pokud chceš dělat kvalitní autohifi, tak se vykašli na USB a nechej si ho
ivls: buď v klidu, po mě chtěl zase Denona, pak mi píše jak nemá litr na zesík a vysralo se mu auto a pak sem dává fotky zamračeného Leona:-D
Ivls- tohle autoradio jsem koupil za 7tis, je jak novy a se zarukou. Timhle chci ukončit prodej tohohle radia, měl jsem možnost koupit jiný, ale vidím a slyším že tohle je skvělé rádio a děkuju za cenou radu!
Tommas- na Leonu jsem pracoval přes rok a auto je už chvíli hotové. Fotky sem jsem nahrál páč jsem chtěl uzavřít muj dotaz ohledně zamračení. Ano auto se mi vysralo, ale nakonec po tydnu laborovaní se ukázalo pouze vadné čidlo. Proto jswm Ti psal že nemám peníze na zesik z duvodu že jsem nevdel cenu opravy auta. Pak jsem koupil to radio a zesiky vymenim na jare.. Omlouvam se za nevydarenej kseft, ale treba je do jara neprodas:)