Navštíveno 2393x

Ahoj.
Chystám se koupit nové auto, takže staré jde do světa spolu s muzikou.
Jde o prodej rádia Clarion DXZ 588RUSB Kombinace CD, MP3, WMA přehrávače a RDS tuneru, čelní USB vstup, možnost připojení iPod/iPhone
[ Link ] Subwoofer prosklený s diodami - pozor, velmi silný!
[ Link ] Přední repro 16.5 cm s výškama, každý reproduktor má svou výhybku!
[ Link ] Zesilovač na subwoofer
[ Link ] Kapacitor, pozor je černý se žlutým logem (hezčí :-))
[ Link ] Komplet kabely, určené i na další zesilovač!!!
[ Link ] Prodám jako komplet za 14 000,-
DOHODA MOŽNÁ!!!!!!!

15.10.2011, 22:17 |
Toxxx Prepac ale kde je ta spickova zostava?
:-D ! málo vykřičníků... :-(
Sry za OT ,ale kde je ten velmi silný subwoofer :p

15.10.2011, 22:37 |
wefa HA :D
:D:D Basák 400W RMS (velmy silný :D) zesík 300W RMS :D
aukro je jinde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.10.2011, 23:59 |
clown | Upraveno: 2011-10-16 00:01:36
ja to tusil, ze se pobavim .. :o))
cena out

16.10.2011, 00:04 |
ereso chlapec to zkouší ale to měl jít na aukro
ESX zesilovače mají při nastartovaném autě o pár wattů více. Obchod rapid-autohifi se tím specializuje a toto mi bylo tvrzeno. PROTO MÁ ZESÍK 300W A SW 400W. Jsou to odborníci s dlouholetou tradicí. Jsou jedinými dovozci spousty značek - třeba nabízeného ESX, nebo Rockford Fosgate, aj...
Tuto sestavu mi navrhovali oni a že vědí o čem mluví. Smát se třísetiwattům může jenom patnáctiletý nekňuba, kdyby to slyšel, mluvil by jinak, protože ten jeho Raveland, co má tisíc wattů je o něčem jiném :-D
Pokud někomu nepřijde silný, ať se ohání tisíci watty, ale v autě při maximu je k nevydržení.
Značka je rovnocená se značkami RockFord Fosgate, Kicker, Fusion, atd...
Pokud chcete shazovat pány z rapid auto hifi, tak prosím, ale nemáte s nimi nejspíše žádné zkušenosti, pokud by jste měli, mluvili by jste opět jinak. Zavolejte tam, zeptejte se.
Píši dohoda možná, to znamená, že s cenou jsem ochoten jít dolů. Ještě dnes má tato nová sestava cenu kolem 30 000 ,- JÁ PRODÁVÁM ANI NE ZA POLOVINU a to jsem ochoten jít ještě níž.
Nikomu to nevnucuji celé, kdo chce rádio, navrhnu cenu pouze za rádio, kdo chce jiný samostatný kousek, také je to možné.
[ Link ] Rapid Autohifi® (2004-2011), výhradní zástupce, distibutor a dovozce produktů Rockford Fosgate, Lightning Audio, New Sound, Whitehooker, Climax, ESX, Renegade, dále distributor a dovozce produktů Fusion, Kicker a VO distributor produktů Clarion
Fungují i jako velkoobchod a odebírá od nich kdejaký e-shop.
Posměch a výčitky si kucí nechte na jiné příspěvky, nikdo na to není zvědavý.

16.10.2011, 12:57 |
Toxxx :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Asi jako Toxxx v obou příspěvcích :)

16.10.2011, 13:19 |
tygrm | Upraveno: 2011-10-16 13:20:53
Proč nenapíšeš, že jsi chtěl něco za určitý prachy a odvezl si tohle a byl jsi spokojenej. Ty tam musíš nacpat špičkovou sestavu. Kdyby to totiž Jarda s Bohoušem navrhovali špičkovou sestavu, tak odjíždíš s nejvyššíma RF a jseš o dvěstě kůlů lehčí. Jo a bráchy Soukupy známe. :) Stačilo napsat prodám a bez vykřičníků
my vime co je esx,i to ze je to lepsi nez raveland,ale nazyvat to spickovou sestavou muzes fakt max. na aukru...
inzerát hodný AUKRA, takhle bulíkovat můžeš před základní školou, né na AHC.cz...myslíš, že jsme trotli, kteří neví o jakou značku se jedná?? promiň, ale tohle je základní sestava, né žádná špičková sestava,tak prosím piš inzeráty dle pravdy, tady opravdu nejsi na aukru...a vykřičníky na konci prodeji opravdu nepomůžou, spíše naopak :-)))
p.s. kazdy zesilovac pri nastartovanem aute ma o neco vetsi vykon :) Jinak jako Dave1984, pamatuju kdyz Elmo bylo na Kodansky a ja tam jezdil za klukama i pro blby pojistky :-)

16.10.2011, 14:09 |
DaveX No nechci vám tady nic říkat, ale pro každého byla kdysi špičková sestava to, co jste měli v autě :)
Nepočítám, že od každého první zástavba byla za 200 000 :)
moje sestava ma hodnotu neco kolem 50k a nedovolil bych si o tom napsat ze je to spickovy.. hochu.. pobavil si me :D
trochu nadhledu by obcas neskodilo ...a tim nemyslim Mirrae24
Nu, ... až na ty marektingový zvratky, si myslím, že je to náhodou pěkně napsanej inzerát. Tím sem myslel, hezky a česky. Když to porovnám s tím, co sem píšou jiní....
Ještě trochu zkušeností o tom, o čem to vlastně je a dobrý.
To chce klid :)

17.10.2011, 09:47 |
jenicek007 | Upraveno: 2011-10-17 09:50:29
Kompa mám v autě a hrajou docela dobře.Špičková sestava to sice není,ale špatná taky ne.
ESX je dobrá značka,pořád lepší než nějaká čína

17.10.2011, 10:02 |
Diner Hele kdyby nebylo v nadpisu napsano "spickovou" tak si myslim ze inzerat by byl naprosto v pohode. To ze ma o spickovosti kazdy svou predstavu, neni duvod si z nej delat srandu. Spis by to chtelo rozepsat, kolik chces za jednotlivy komponenty. Sance, ze to nekdo koupi jako komplet je opravdu velmi mala.
to špičkový si moh odpustit trubec ale jinak si myslim že to je docela košér.....sice o tom nic neví a snaží se to marketingově prodat ale zase jako komplet si myslim že ta cena je zcela vpohodě a je reálná..... neni na tom nic špičkovýho ale lepší než seriova muzika v autě :)

17.10.2011, 10:46 |
ALESS Jako Milhauzz a Nismo. Příští inzerát už bude jistě pokornější a skromnější :-)
inzerát pěknej, srozumitelnej, každej ví co kupuje/prodává. možná napsat jakej je stav a stáří komponentů. Ale abych se při čtení postavil do pozoru, abych si přečetl, že subwoofer je velmi silný..... a když si konečně sednu tak stojim v pozoru podruhý, to protože je kapík černo žlutej, hmmmm :)

17.10.2011, 14:43 |
Ravo Umírnit se v marketingovém rozletu (špičkový, silný atd..) který může zabírat na Aukru ale ne na AHC, přestat používat vykřičníky a je to celkem inzerát k světu (popis, odkazy, obrázky atd.)
Tak či tak v kupě asi neprodáš, pokus se to rozprodat po dílech.

17.10.2011, 15:56 |
J0hny k smichu ... mas tu normalne napsat prodam to a to a to, a ne pitchoviny typu : esx zesilovace maji pri nastartovanem motoru vyssi vykon - to ma kazdej zesik, logicky kdyz se ti funkci altiku zvedne palubni napeti, porovnavat raveland tu taky nemusis, to tu vsici znaji ;) povazovat ze 400w je silny a je v aute k nevydrzeni je taky blbost, btw nikdo tu neshazuje pany z rapid auto hifi - nehlede teda na to ze ti tvrdili ze ESX zesiky maji pri nastartovanem motoru vyssi vykon - to ma kazdej zesilovac, ale je pochopitelne ze prodavac chtel prodat ... ;)
Já myslím, že stačilo, aby mu to napsali dva tři lidi, nemyslíte? Nebo se tu na něm chce vyvztekat půlka fora? :-D Myslím, že to chápe a další přidávání do ohně není již potřeba.
horsi by bylo kdyby napsal prodam spickovou sestavu a prodaval ravelandy apod...komponenty jsou dobre,ale urcite ne spickove na to zkratka priste pozor.

17.10.2011, 22:06 |
clown | Upraveno: 2011-10-17 22:08:21
ESX byla velmi dobra firma .., super zesy atp ..,
bohuzel toto je nizsi rada, tezce cinska, srovnatelna s magnatem a spol..
a Rapid autohifi .. Soukupa zname z Prahy z Kodansky, skoro vsichni, co se v tom pohybujem pres 5 - 7 let, nekteri z nas mozna i vic. Nekdy je to narocne od nej neco nekoupit, prodejce je to super, diru ti do hlavy udela rychlejc nez zjistis, kolik mas v kapse penez. Vzdy bez problemu. Osobne mam ho rad i kdyz jsem ho par let nevidel :o)

17.10.2011, 22:28 |
Sodom Na Kodaňský u Soukupa moje autohifi začlo taky když sem si přišel pro ovály RF a říkal jsem si,že to bude stačit.A kupodivu u nich nezůstalo:)
Chudak klucina panove. Takhle ho sejmout :-). Musime si obcas uvedomit, ze pro kazdeho byla spicka vsechno nez jsme poznali lepsi... Takze asi tak.
K rapidu.... radsi nic... Sam od nich neco malo od RF mam. Kazdopadne informace co udavaji jsou fakticke a ne pro prodej... Mozna si to klucina co prodava vylozil trochu jinak :-)
Jinak jako smrada. Pamatuji dlouho elmo :-)