Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: napajeci kabely 53mmq kicker (0AWG)

o Navštíveno 1144x o
o 03.10.2011, 21:06 | michal_smsmsm (A)
tusim ze by mohlo byt cca 6m modreho vcetne pojistkoveho pouzdra a 100A pojistky a pokracuje to kusem kabliku do bateriove svorky. dale pak dva kusy cca 40-50cm co vede k zesikum. pak je tam nejaky kus jako minus ale jelikoz jsem vlastni auto uz tak pul roku nevidel tak sam nevim ani jaka je to barva, ale minusu by mohlo byt tak metr a pul v kuse co bylo kostra do distribucaku a z distribucaku do zesiku zase dva kousky cca 40-50cm. presneji to bohuzel nevim neb jak rikam je to v aute a to je uz dlouho mimo me, jestli bude zajem sezenu auto, nafotim a premerim a vyndam. je to takovej ten hebouckej mekouckej kabel, fakt perfektne se s nim pracuje, ale to uz jsem tu nekde nekolikrat psal. asi to bude takova sediva barva...

foto k příspěvku  od michal_smsmsm

o 03.10.2011, 21:08 | michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2011-10-03 21:08:28
cenu nevim, jestli se to nekomu hodi neco nabidnete. plusko bude vcetne pojistkoveho pouzdra a pojistky
o 04.10.2011, 11:07 | ALESS
Mám Zájem ! Hod mi cenu do meilu. Potřebuju minimálně Jeden napájecí kabel + - 5metru. Pojistka by se taky hodila.
o 04.10.2011, 11:41 | michal_smsmsm (A)
mas mail
o 07.10.2011, 11:39 | michal_smsmsm (A)
Mas mail, koukni.
o 11.10.2011, 17:02 | michal_smsmsm (A)
prodano
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3082 sekund.