Navštíveno 3113x

MTX Audio TH1500D parametry: výkon CEA RMS:
1x500 W na 4Ohm
1x1000 W na 2ohm
1x1500 W na 1Ohm
Změřeno:
811 W na 4ohm
1282 W na 2ohm
1733 W na 1ohm
výkon RMS dvou zesilovačů v linku: 1x 2000/3000 W na 4/2 Ohmy
Subsonic Filter: 20-50 Hz, LPF: 40-200 Hz, vstupní citlivost: 0.1-6 V, Bi-level signálový vstup,
fr.rozsah: 20-200 Hz,
externí dálkové ovládání,
rozměry: 52.5x485x213 mm
kupovaný v březnu, ještě záruka 24měsícu, kupováno v ReviloHifi, Top stav!!!!
Cena 13tis P.C. 19tis
Více na
[ Link ]
to nikdo nechce kvalitní zes?

20.09.2011, 13:46 |
macek No se nediv ze to nikdo nechce za tyhle love:-))
Co je na té ceně špatného? Myslím, že odpovídá kvalitě a potenciálu.
Revilo: to tu nikdo nepopírá, že je to hodně kvalitní zes, jen ta cena neodpovídá ceně bazarového trhu... bohužel vše jde jen krutě pod cenou
To máš bohužel pravdu, v tomhle případě bych si to raději nechal doma pod postelí a využil jinde, než to prodávat za pár kaček.. Přeci jen sleva 6t za půl roku starý zes, který nenese žádné známky ani instalace, je fakt až až.

21.09.2011, 14:36 |
macek Revilo chapu ze to tak obhajujes protoze si prodejce ale von ten zesik zase zadnej zazrak neni za ty love co stoji sou lepsi zeleza o tom zadna. Bohuzel je to tak:-)) Kontrola slaba a ta sila:-))) no vono kdyz ani ta 4000vka od MTX kdyz nedokaze poradne rozhejbat basak ( nebudu psat jakej) tak uz to o necem svedci:-((((
souhlas s Driverem a může to kdokoli potvrdit, že dnešní doba je tak na ....že ten kdo si koupí novej zesik a bude ho po tejdnu prodávat tak nedostane ani polovinu ceny za kterou ho koupil. Hold trh je plnej...a hlavně hromada shitů
Macek: slabá kontrola (DF) u řady TH??? ukaž mi zesilovač, kterej má větší DF za tyhle peníze.
Ona ta 4000 má v reálu odměřeno skoro 5kW pokud si dobře pamatuju co naměřil Láďa

21.09.2011, 15:45 |
macek tomas.V Je mi jedno kdo co nameril voni toho lidi nakecaj:-)) treba DD Z1 ma vykonu dost na papire ale ten zvuk nevim nerikam ze to netlacilo. GZPA 6000ka taky tlaku dost ale zase.... proste to nemelo takovou kontrolu nehlede na to co to zralo proudu:-)) Myslim ze treba Slash je v tomhle uplne jinde a je to jenom kilowata:-)))ale ta kontrola. a nerikej ze MTX ma vetsi kontrolu nez to JL:-))
zase JL :-)))
Nikdy sem Slashe neměl a ani neplánuju, že bych ho do budoucna chtěl.
Jak koukám na parametry DF >500 (4 ohm), obávám se, že MTX je s DF ve 4ohmech na tom o malinko líp.Jak je to při nižší impedanci to ti nepovim. Nebudu googlovat a hledat certifikát MTX, on se Revilo jistě bude vyjadřovat k tomu co jsem napsal já nebo ty tak certifikát nahodí :-)
Proč by si někdo vymejšlel naměřené hodnoty??? Jediný co vim tak Revilo posílal zesiky směr Budějice, aby se odzkoušelo TH1500,4000 a potvrdily se naměřené hodnoty v certifikátu. Měřil je Láďa s Petisem...přoč by si to někdo z nich vymejšlel??
U tebe je to stejný jako u Pepeho: ...prostě JL Audio a přes to nejede vlak :-)))
To ze se prodavaj bazarove kousky takhle pod cenou si udelali jen sami prodavajici bohuzel..
jinak to ze je DD Z1 a JL Slash uplne jinde je pravda, JL je proti DD uplna sracka, ty Slashe tady porad dokola vychvaluji stejni lide a zajimave taky se jich zbavuji :-) to ze vam na JL dela dovozce smesny ceny neznamema ze to tady musite porad vychvalovat a mnohem lepsi kousky pomlouvat.., ty TH cka jsou dobry zesiky, 13tis je dobra cena a jestli Otak slevi tak jen bude pokracovat v tom ze se ceny v bazaru nezvednou a bude to dal chodit krute pod cenou, test TH zesiku probehl v aute za realnych podminek a vykon tam je, jestli ti macku TH 4000 vka nerozhejbala basak tak bude chyba v te spojce mezi sedackou a autoradiem :-)

21.09.2011, 17:02 |
macek Ale chlapci klid nikdo nic nevychvaluje a swpavel neboj nejsem zadnej zacatecnik chyba nebude ve mne:-)) a sracka je prve to DD neboj mel jsem ho a vim o cem mluvim behem 3 mesicu slo 2 krat do vecnejch lovista to nemluvim o tom ze to nikdo nedokazal opravit. A vis proc pac je to prave stara sracka:-)))nevim jak nekdo muze napsat ze slesh je oproti DD srac. ja mel prave tyhle dva v aute vedle sebe a zvukove ten Slash byl lepsi nerikam na tlak.Ja se tady bavim o normal hrani ne ne onakym Db dragu to me nezajima jde mi o normal poslech:-))to ze to DD natlaci vic je jasny ale kolik lidi to tu zajima. Presne sem vedel ze kdyz to tu napisu tak se par lidi zacne rozcilovat:-))))))
jo mel si Z1 po Tipovi ktera byla nacata uz od neho a ty si ji dodelal i kdyz nejsi zacatecnik :-) v Evrope DD zesiky neni problem opravit, jedinej problem je ze se ti za to nechtelo utracet, protoze to samo vyjde na mnohem vice penez nez od Pivoje, jak muzu napsat ze JL je proti DD sracka no proste proto ze to tak je, chapu ze na DD nemas ceny jako na JL tak te to asi stve :-) Slash jsem slysel taky a nechtel bych ho, o dB dragu tady pises zase jen ty nikdo ho tady jinak nezminil.., a ted nam tady napis kdyz nas Slash neni jak pises proc ho prodavas?

21.09.2011, 17:29 |
macek covece ses docela mimo:-))to DD sem nechal jedno opravit a za tejden vodeslo znova takze tak. Nejsem blb kterej bude furt neco opravovat porad dokola a vrazet do to prachy.a cenu sem mel slusnou neboj bubec me to nestve jenom me nasralo ze hovno vydrzi Proste to je mrdka ktera nic vevydrzi:-))) a preber si to jak chces dal asi nema cenu o tom neco psat. A o tom Slashy? kdo pise ze prodavam svojeho??? ale to ti muze bejt jedno dal to nebudem resit.
Ja sem nepsal ze nad Slash neni to si asi spatne pochopil:-))
Macku jsi mimo a ani nevíš jak. Dovolím si tvrdit, že slash je sračka oproti THčku. Kontrola TH1500D při 4 ohmech a 40 Hz je kolem 900. To je skoro jednou tolik, co slash. O aktivním chlazení druhého řádu a účinnosti 82% se bavit nemusíme. Slashe jsem měl, mám v autě TH a jsem maximálně spokojený. Výkon kurevsky vyšší, než je na papíře (což u slashe také není), DF jednou takový a všeobecné vlastnosti o mnoho lepší. Přeci jen se stal i vítězem testu v Německu, kde byl i třeba Audison LRX1.1k apod. Navíc tyto zesiky primárně nejsou určeny pro dB Drag, ale pro SQ. Nicméně i v dB Dragu se dají dělat hodně dobré výsledky, což je mimo jiné i příklad Oťáka, který s tímto podle tebe "shitovým" zesikem dává 147.1 dB na 51 Hz (5. nej výsledek na světě a to i přes tak nízkou frekvenci). Hold někdo obhajuje něco před něčím, co nikdy neměl v ruce a čerpe z keců typu jedna paní povídala. A mimo jiné, pochybuji, že jsi TH4000D měl někdy v ruce, když jsou 3 v republice a 2 z toho má Luděk Linhart.

21.09.2011, 18:00 |
macek :-))))vysledky v nemeckejch testech:-))ale jdi ty
A nikdo tu nemele ze jedna pani povidala. to asi ty???
Revilo ser na to nema to cenu kazdej na to ma jinej nazor.vim kdo v Praze montoval tohle MTX a jak uz jsem psal zas takovej zazrak to nebyl at si to kazdej prebere jak chce.
A naposled nikdo tu navychvaloval Slashe takze klidek jen sem napsal svuj nazor
macku nejcastejsi pricina toho ze odejde zesik je sam uzivatel, to ze ti odesel znova po oprave neni vina DD :-)

21.09.2011, 18:05 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2011-09-21 18:10:39
No v Praze nikdo toto MTX nemontoval. Tam se instalovalo TH800D. Je vidět, že jsi fakt mimo. Jsi hold zaritej.. A jestli myslíš Králíka, kde se právě TH montovalo a dotyčný zákazník jel za mnou, že to nehraje a po skouknutí jsem zjistil, že jsou přeházené fáze, nahovno filtry apod, tak to je věc jiná. Macku, macku.. I kvůli tomuto jsem Králíkovi volal, co to blbli a sám mi říkal, že to prostě jen nasázel do auta a o nic jinýho se nestaral. Tak tu přestaň šířit bludy.. Hold i s supr věcma se dá někdy udělat pouze průměr.

21.09.2011, 18:24 |
macek swpavel vis co mel jsem jich dost ale zadnej mi nevodesel jenom to DD a hned 2x to je divny co? kdyby byla chyba tam jak pises ty kak by mi ty zesi vodesli asi vsechny:-)) dal to nebudem resit
Revilo a stim SQ to nemyslis asi vazne??:-)))

21.09.2011, 18:31 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2011-09-21 18:33:40
Myslím to smrtelně vážně. Už se do toho začínáš zamotávat, být tebou, tak se na to raději vykašlu.. Meleš v tomto směru pěkné nesmysly a myslím, že ti je tu nikdo nežere.
macku me to vubec divny neprijde ze tobe odesel hned 2x, znam lidi co je pouzivaj a jsou s nima naprosto spokojeny, ale ty maj instalace udelany kvalitne no :-)

21.09.2011, 18:43 |
macek Nesmysly tu placas akorat ty ze MTX je na SQ:-)))
Ja ale nikoho nepotrebuju presvedcovat aby mi to zral to ty:-))

21.09.2011, 18:47 |
macek :-)))swpavel to odkud pochazis se koukam akorat k tobe hodi:-))ty vis presne jak ja to mam udelany ze tu pises takovyhle zavery??
Macku, víš co je nejhorší? Říká se narazit na blba. V mém případě to je narazit na člověka, který oponuje faktům svými výmysly, aniž by to dokázal kloudně obhájit. Zatím jsi nenapsal nic konkrétního, jen že slash je někde jinde. Ano je, je v pr, ale nebudu vulgární.. :-D Jasně daná fakta. Testy, výsleky v soutěžích, apod. Hold nějaký macek z Prahy je borec, kterej všehno měl, všechno slyšel, všechno viděl, má slashe a přes to vlak nejede..

21.09.2011, 18:59 |
macek Revilo blb ses asi s nejvetsi pravdepodobnosti ty viz tvoje pispevky PASMOVA PROPUST :-))))to se tu smeju jeste ted ty nekoho poucujes a vis akorat hovno ty ses proste jenom prodejce co se tomu moc nerozumi a placa blbosti
No jedinej blb z nás dvou, jsi ty. Ty už prostě nevíš kam.. :-D Úsměvné.

21.09.2011, 19:13 |
macek Jdi se PASMOVE PROPUSTIT at vis co to je SQ a nemeles hovadiny.
No tvé příspěvky světčí o tvé inteligenci. Dál to s tebou asi nemá cenu řešit. Chybu člověk někdy udělá a přiznám se, že jsem nikdy neslyšel a nepoužil termín pásmová propusť, když se jednalo o BP ozvučnici. Princip této ozvučnice znám, toho se bát nemusíš.. O tom, jestli mám jen živnost, nebo o tom něco vím, svědčí spíše instalace a historie firmy. Myslím, že málokterá firma staví to, co my. Vzhledem k tvým názorům pochybuji, že jsi to věděl i ty. Jen se chytáš stébla..

21.09.2011, 19:30 |
macek Ja se na rozdil od tebe nad nikym nepovysuju jestli toho vim vic nebo ne a stebla se rozhodne nechytam a to tvoje chvastani se ze maloktera firma stavi to co ty tak koukam ze si asi zacatecnik v tomhle a videl si akorat kulovy hovno
Zajimalo by me jestli vis o kazdy znacce co prodavas toho tolik co tu pises? asi ne pac bys nepsal ze Slash je sracka ze MTX je SQ atd
Je mi lito tech lidi co treba prijdou k tobe pro radu ze si chtej neco koupit a ty jim zacnes radit takovyhle hovadiny:-)))))
tak jako me take opravdu tento zes neprijde jako SQ
No důležité je, že tento názor nemám jen já.. To, co bylo psáno v německém časopisu, ačkoliv tam má největší vliv Audiodesign, který s MTX nemá nic společného, je také potvrzující. Názor Macka a jeho kumpánů mě je ukradený. Alespoň umím nastavit fáze, filtry apod.

21.09.2011, 20:32 |
macek Ty ses vazne hloupej:-)) meles neco o kumpanech ale ja treba Seata vubec neznam :-)) no hlavne ze umis nastavit faze filtry apod. Ale to bude asi vse co??
to jako ja mam byt ten kumpan jo???
Seat Power: tebe jsem vůbec nemyslel. Macek je tak krátkozrakej, že neumí číst meziřádky.
Macku: vše to není, toho se neboj. Důležité je, že vy neumíte ani to.. :-D

21.09.2011, 21:04 |
macek Covece nak se do toho zamotavas jaky vy neumite?? Co to porad meles ze nekdo neumi cist atd uz me zacinas srat ty SQcko
Nějak to nedáváš ty chytrolíne.. :-D

21.09.2011, 21:26 |
Link Revilo máš bod za argumenty :D sice tomu nerozumím ale to co píšeš mi dává nějakej smysl :)

21.09.2011, 21:32 |
macek Ty blbe na chytrolina si tu hrajes ty a vis vo tom hovno co prodavas za tou klavesnici se ti to urazi co?? Jenom jestli bys to umel obhajit z oci do oci:-)) Prodavej si to tvoje Super SQ MTX a bez si radeji lehnout:-)))

21.09.2011, 21:34 |
Link jak může Revilo prodávat a přitom si jít lehnout? :D

21.09.2011, 21:38 |
macek Protoze von to zvladne vsechno najednou:-))
Macku jedinej, kdo se tady do někoho naváží jsi ty. Z očí do očí ti to klidně obhájím. Stojím si za svými názory. A když tu sečtu různé nadávky buď na moji osobu, nebo na SWpavla, tak jasně vedeš. Laskavě se uklidni a běž si vybít zlost někam jinam. Nejlepší bude, když se pujdeš pomasírovat do auta se svým super zesákem slashem.

21.09.2011, 22:12 |
macek A ty si bez radeji neco procist co je SQ atd abys nebyl priste za hlupaka kdyz pises tyhle blbosti. A zlost jak pises rozhodne nemam . Jinak jsme se dostali uplne nekam jinam nez o co slo puvodne ale to je ted uplne fuk pac ty jsi ani na jedno nenasel poradne argument. Ja ten test co psali ty frickove cetl a nikde sem tam nenasel ze MTX je na SQ :-))
Macku, tak si to pročti znova, jinak už no comment.. :-D
že DD je mrdka to je uplně směšný.. :)
Jestli Macku chceš hodnotit DD jen podle tvého kousku co jsi koupil od tipa/kleneexe/mě/německa tak věř, že dostal tak naprdel že byl spíš zázrak, že fungoval...

21.09.2011, 22:49 |
macek Rocco klid psal jsem o z1 ce co sem mel ja a taky ze to neni zesik na hrani byla to stara hajtra:-))
úsměvné :-)))....dlouhosáhlá diskuse a o hovně
Už mě jen zajímá proč Macku prodáváš Slashe??? Budeš upgradovat a Slash nesplnil tvé požadavky nebo končíš?
Napsal bych, že **W7 taky není až takovej zázrak a jak jí tady několik členů vychvaluje, ale zbytečně tady nebudu přilejvat olej do ohně :-))
Abych se zastal Revila a swPavla tak oni ví co dělají a dokážou si to obhájit... a co se týče mě tak 2 kousky TH 4000D jsou drahá sranda, ale přesto jsem do nich šel protože jsem zatím nic lepšího v ruce neměl a věřím tomu že ještě hodně dlouho mít nebudu... stejně tak 2 kousky TH 904 a stejně tak jako si Pražáci stojí za JL si já budu stát za MTX... ale na rozdíl od některých zdejších členů umím uznat svou chybu ať už z nevědomosti nebo blbosti...
tak tohle sem dlouho neviděl aby se takhle dva borci dali do sebe :D
hlavne ze to otak prodal ted to muzete smazat -))))
jinak kdyz sme u toho ty zesiky sou vsechno jebky protoze nejlepsi na svete je prece jen, kurva jak se to menuje, no ami googl to nenasel jaka je to mrdka -)
jo DEXON kurfaaaaaaaaaaaaaaa :D