Navštíveno 1336x

Prodam baterii Power cell 4000 vetsina zna.. cena 4tis,- pevna stari rok a pul jednou na db dragu jinak asi moc nevyuzita mel jsem na ni rok jl audio slashe takze nezhumtovana pravidelne dobijena!!!

12.09.2011, 15:06 |
Duxan nejakym sposobom by si to nevedel zaslat na sk?
Mohl bych se zeptat na staří? možná bych měl zájem
nechapu proc pises jednou na dbdragu, tam sou prave ty baterie pravidelne dobijene ze zdroje a zatezovany par vterin, mnohem vetsi zahul dostavaji baterie v aute na bezny poslech, tady na foru je rozsireno mnoho nepravdivych mytu koukam :-)
jinak PC 4000 jsou skvele baterie a muzu jen doporucit..
stáří rok a půl tedy 1,5 roku, však to píše
Na sk nezasilam radeji osobni odber nevim jak s postou asi tezko je to moc tezky.. spise PPL... jinak jak rika midnite stari 1.5 roku kupovana nova od pana kleenexe
Kde by bylo možné předání? Měl bych taky zájem. Po tom, co jsem dnes zjisti, že moje PC4000, kterou jsem před 3mi roky kupoval novou za 15 000 a ani jednou nepoužil má 0,9V a po třech týdnech snahy stejně nepůjde zachránit, musím pořídit novou.
ono kazda baterka kera jen lezi buh vi kde de do hajzlu ale ta voltaz je divna-)
Přesně to mi řekli a i napsali do zakázkového listu. Je to firma, která se nezabývá ničím jiným než prodejem, regenerací, nabíjením a testováním baterií. Bohužel po 3 týdnech mě dnes informovali, že baterka je tak akorát na vyhození :-( Což jsem málem omdlel.

18.09.2011, 01:25 |
Flash Bigmat: vemu jí jen potřebuju poradit jak s dobijenim a čim to dobijet ... šlo by to poslat ??
tak to promysli a napiš :)
Pokud bude mít prodejce zájem, tak já o ni mám také zájem a samozřejmě bych si pro ni přijel.
chlapy necham ji tomu kdo si pro ni prijede nechci se s tim nikde srat
jamie.thomas: Predani na Melniku

18.09.2011, 21:23 |
Flash bigmat: sem ze hry nemuzu nikam jet mam nohu v pici
4500+posta
baterka prodana dnes panu DOOM NIK