Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P/V Rockford Fosgate Power T210D2

o Navštíveno 974x o
o 22.08.2011, 17:46 | dragoczskill
Prodám nebo vyměním tento basáček. 100% stav optický 95% (basák 100% ale ten "rámeček" je trošku poškrábaný dodám foto případně) Důvod prodeje je že mi 10" nevyhovuje (mám rád více tlaku a taky mám slabý zesík na 4 ohmy na 1 nechci hrát pro rýpaly :) K basáku je BR bedna očalouněná (rozměry případně dodám, nedělal jsem ji objem nevím.. tvar jakoby "trojúhelník") a nebo klasika "kvádr" BR (dle parametrů výrobce) s dřevotřísky neočalouněná (provizorka "trojúhelník" se mi nevlezl do auta :D Cena dohodou (zhruba 1/3 ceny nebo mín) .. viz link. Vyměním za monoblok nedo dual monoblok 1kw 4 ohmy nebo SQ 2nebo 4 kanál. Osobní předání možné (jedu max do Brna) nebo přes PPL ale problém je ten že to na dobírku nejde takže platba předem (350 kč poštovné) a taky váha s bednou kolem 40 kg . [ Link ] #

[ Link ] foceno mobilem . Na požádání dodám více foto/video

foto k příspěvku  od dragoczskill

o 22.08.2011, 20:50 | dragoczskill
Neaktuální.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4995 sekund.