Navštíveno 3559x

Dobrý den,koupila bych nějaký zesík na toho drobečka viz. nahoře.. něco cenově přijatelného,nejlépe s dam. faktorem,nebo ho prodám..

Kdyby to šlo přečíst tak bych si to i našel ale jelikož to nejde ... Mám tu
[ Link ] 100% stav bez poškození stabilní do 1 ohmu záruka 15 měsíců u Ahifi.cz cenová představa 2500 ..

09.08.2011, 11:42 |
CRK Dobrý den Lucinko, mám pro tebe skvělou zprávu, dumping factor mají všechny zesiky :-D

09.08.2011, 11:50 |
DaveX Měl bych tu tento:
[ Link ] Používaný asi 4 měsíce, potom ležel v garáži. Kupovaný byl jako fungl nový, ale už bude bohužel bez záruky.
Cena 2400 + pošta nebo dohoda.
s DF je to jako se vším záleží na velikosti

09.08.2011, 11:52 |
CRK nakonec to bude, hmmm... děkuju, ale radši bych to prodala :-)))

09.08.2011, 11:56 |
hanx midi: na velikosti ale nezáleží :D

09.08.2011, 12:00 |
CRK Kdo ho má ještě malýho a myslí si, že na velikosti nezáleží, jako hanx..?! :-D

09.08.2011, 12:07 |
hanx CRK: alespoň jsou po akci ženy příjemně překvapeny a říkají si, že na tom něco pravdy bude:-D

09.08.2011, 12:10 |
CRK hanx: za tohle si tě cenim :-D
dragoczskill emphaser em12x 500W rms,ten tvuj se mi líbí,jaký bude v porovnání s phase linear PB four?
DaveX crunch mxb 4100 se mi na boxu právě odpálil,asi už bych nechtěla
dragoczskill ale ted koukám že by byl lepší spíš tak na dvoucívku,nebo dva woofery,ten můj má 1x4ohm
AllInOne tak to je pro tebe,jak sis přál

JJ Luci já jsem ho nemohl najít ale myslel jsem si že je to 1cívka
dragoczskill jojo ale opravdu se mi libil,i výkon má pěkný škoda :(

09.08.2011, 12:21 |
Lufas :-)
tak si kup jiný basák :D Mám ještě btutuse 4000D kdybys chtěla :)

09.08.2011, 12:23 |
DaveX Co to je přesně za subwoofer?
To, že se zesilovač odpálil je většinou chyba uživatele :)
prodávám
[ Link ] i s bednou 100% stav .. můžu dodat foto kdyby si chtěla :)
DaveX vše bylo v pořádku hrál mi asi cca 3 léta,a jednoho parného odpoledne prostě umřel,už nesvítí ani protect
dragoczskill nechci sub mám tři už :)
Mna jebne :)))) Lucinka dobre si mu nalozila s tou fotkou. Nedaj sa! :)

09.08.2011, 12:29 |
DaveX Lucinka: jaký typ subwooferu to konkrétně je?

09.08.2011, 12:31 |
CRK Crunch se mi odpálil a to ani nebyl v zátěži, jen připojenej a nevyužitej a po dvou měsících šel...
DaveX emphaser em12x bandpass
CRK mě chvilku hrál no ¨:)

09.08.2011, 12:45 |
DaveX Počkej, ty jsi měla ten SW zapojený na ten 4k, co se ti potom odpálil? :D
Divím se, že ti vydržel 3 roky :D
kdyby se našel nějaký šikovný dvoukanálek od emphaseru helix hertz za slušný peníz,vůbec bych se nezlobila,doufám že nebudete chtít neznalou holčinu :)
kdyby se našel nějaký šikovný dvoukanálek od emphaseru helix hertz za slušný peníz,vůbec bych se nezlobila,doufám že nebudete chtít neznalou holčinu :) "oškubat :)
Tak to nic Lucinko, já jsem na pořádný kozy, né na takový mláďátka :o)
ted jedu do shopinu na nějaké hadříky,tak doufám že jak přijedu,tak nebudu stačit vybírat :) páá
chces spise novy, nebo jety zesik? a do kolila penez to ma byt?

09.08.2011, 13:14 |
DaveX No jestli jsi z ostravy, nebo okolí, tak by nemusel být špatný ani osobní odběr. Na ceně bychom se mohli ještě domluvit. Myslím, že ten 2k co ti nabízím není nejhorší.
2/1 kanalovy zesilovac Blaupunkt Velocity VPA 2120
nekompromisní konstrukce pro nejvyšší kvalitu zvuku a optimální výkon
výhradní použití ušlechtilých materiálů a perfektních konstrukčních dílů
předimenzované chladící těleso pro optimální spolehlivost i za nejtvrdších podmínek
enormní schopnost přizpůsobení řadou možností nastavení integrovaných filtrů
Dolni propust pro SW - LPF 50Hz-250Hz
Horni propust pro komponentni reproduktory - HPF 50Hz-250Hz
Namereny vykon
2x 155W RMS@ 4 ohms
1 x 400W RMS@ 4 ohms mustek
Pojistky: 2x30A
Rozmery:345x90x280 mm
Zaruka 6 mesicu.
Cena 2990,-Kč
foto zde pod cislem 4
[ Link ]
Teda pobavilo mě, že když tu někdo schání kluk, tak skoro nic a jakmile napíše holka, tak během pár hodin několik desítek příspěvků :o)
Oškubat by tě tu určitě pár členů chtělo, ale jinak ;o)
A za chvíli bude pokračovat, co začal All :o)
AllInOne stačí říct,mám tady i jejich maminku:)
DaveX myslím že crunch jako crunch
Pavel 528 pavlíku ještě jsem od nikoho neslyšela že by blaupunkt měl něco kvalitního :) ted jsem měla 6x9 ovály emx a membrány se mi úplně rozpadly na 1000 kousků
prosím o srovnání Blaupunkt Velocity VPA 2120 versus phase linear PB four

09.08.2011, 15:05 |
tygrm ten 2-kanálovej EM-PHASER od pietra by, pro tebe byl nejlepší.

09.08.2011, 15:05 |
DaveX :D ok, když myslíš.
Já jen, že od segry přítel měl v autě celou aparaturu od crunche. Repra, zesilovače (4k a tento 2k) + subwoofer a neměl s tím žádný problém. Teď to má jeho známý a taky si nemůže stěžovat.
Zato můj Helix DB4 už se 2x opravoval.
Je to věc názoru. To, že se ti zesilovač odpálil po 3 letech taky něco napovídá o kvalitě, když si honila 500W subwoofer zesíkem, který v můstku dával kolem 150 W RMS.
nebudu ti to vnucovat
tygrm já vím že ano,ale je to hrůza peněz :(
Lucinka:jenze neni blau jako blau,tohle je Velocity-tedy americka znacka,kterou kdysi blau koupil a je to zcela jina liga oproti nejakym crunchum,axtonum,mac audiim atp...
Pavel 528 tohle jsem taky kdysi slyšela že není blau jako blau,každopádně bude v seznamu ,)
A co kdybych vzala ten Monoblok Rainbow KW M2000 od vency? nebude se phaser zlobit?

09.08.2011, 15:28 |
DaveX Toho monobloku bych se nebál.
Nebude se phaser zlobit? :o))))))) Jako tohle nemá chybu. Myslím, že zlobit se nebude, bude mu to dost jedno ;oDDDD
sorry za OT, ale tuhle větu sem u wooferu ještě neslyšel.
Maxxxxam ukecala bych Tě na 2 papíry včetně dobírky?:)nebo odkud jsi?
z Brna.To si ho radsi necham, uz tech 2200 je malo :-)
preco mi to pripada, ze si tu niekto robi srandu ? sorry za OT ale nedalo mi....
jasi: myslím si to samé :o) Ale třeba se phaser rozlobí, tak pozor ;o))
Ty voe. To je vlakno!!! Pobavilo me to :-))) Jestly probehne nejakej prodej a dodani, tak jsem se proste zmejlil, ale Lucinka je HUSTA :-))))
tak co hošani? už jsem zoufalá :( nějaké další nabídky?zatím mě táhne jen ten monoblok Rainbow
Barthez: za chvilku se tady bude platit v našu - káliích ;-) :-D :-D :-D
a dnes mi dal sbohem i 4ch mac audio :( prostě umřel
takze mam doma 2 spalene zesiky :( nechce nekdo? 4ch mac audio energy 8000 crunch BM Mxb 4100
Nemas napul vymlacenou baterku? ze by umrely na podpeti? nebo moc velke vedro?
Lucinka: Pokud by jsi chtěla mohu nabídnout 5kanál helix který ti výborně nahradí jak 4 kanál tak i zes na woofer a podle mne si i polepšíš oproti mac audiu co ty na to
Driver3 napětí je super hraji jen s nastartovaným motorem a vždy kolem 13.7 V určitě to vedro,ponevadž ráno hraji dobře a odpoledne hůř zkreslení,slabý výkon.
BMWE30 kolik by jsis představoval?