Navštíveno 1584x

Top stav . Cena 3000kč s uzavřenkou dle požadavku na míru v ceně :-) Dovolím si říct že mete dobře :-D

27.04.2011, 01:15 |
Flash | Upraveno: 2011-04-27 01:17:03
rover:
šlo by BR nebo štěrbina?
Semnou se dá domluvit na všem :-)

28.04.2011, 00:59 |
Flash rover:
tak sem to nemyslel kámoš co pozlobil to txi chce bednu která když otevře kufr mu bude tlačit do břicha jako by dostával pěstí... to byla jeho myšlenka aby to kopalo ale co ty by si doporučil uzavřenku,štěrbinu nebo br?něco aby to dávalo pěstí do břicha :-DD
No ale todle je spíš o zvuku než o pěsti do břicha :-D Leda že by stím do kufru zavřel nějakou vyholenou lebku :-DDDD
Edit: Pokud chce aby to tlačilo tak BR.

29.04.2011, 00:01 |
Flash rover:
takže to bude bedna potažená s terminálem jen zapnout a hrát?
A jen se zeptam protože sem nikdy cv neslyšel k čemu se to dá přirovnat?
třeba hifonics zxi12D4?
hlavně aby to hrálo i tlačilo o nic víc nejde.
styl hudby bude hip hop pop a radio hity spíš černá hudba a ska nějaký dnb spíš tohle protože pán je beatboxer a už přemejšlí jak si zadělat mikrofon na zesik :-D
Jo a s tou pěstí z kufru si mi teda dal :-D
Takže jenom do jakýho auta to bude.
Má xaru jako já takže do xary rv.98 plato orig.
Je to 2x4ohm? nějak to nemůžu nikde zjistit.
Pio nebylo dobrý a když jeden cv udělá větší peklo jak ty us...ý pia taak je to bez debaty.
Mohl by si mi poslat simulaci bedny na meila jak by to vypadalo rozměry a frekvenci naladění bedny?
ještě teda 3tis. vč br bedny a basáku?
ok?
Díky FlasH
Jak rozmery?pise ze udela bednu dle pozadavku v cene..
Flash: Myslím, že už jen to, kdyby Ti rover ten basák prodal by bylo barbarství.
Je to smutny,ale je to tak:( sehnat ho u nas uz asi nepujde a v rukou tohoto cloveka bude jeste o jeden min!!
Jirko posly mi nejaky aktualni foto mozna ze by na to domaci hrani stacil:D
To Flash- Tohle asi nebude to co zrovna hledáš . Je to SQ ale pokud bys ho přeci jen chtěl tak za BR + 300kč
Edit: Pokud bys chtěl dokážu ti zajistit basák na hiphop kolem těch 3t. i z bednou -nový :-))) Mrknu se na možnosti a pošlu ti mail.
To Bigmat - MMS
zitra zmerim jakou bednu a nejspis ho vemu no asi urcite...
ale jen kvuli tomu ze je to raritka a nechci aby to dostal nejakej plevak do rukou!!!

30.04.2011, 03:19 |
Flash NO COMENT :-(
už nechci nic tohle mě totálně nas...o :-x

30.04.2011, 03:21 |
Flash Rover dík ale už mi nic nenabízej pač pan BIGMAT mě totálně odradil jeho projevama PLEVÁK to je moc
Jirko neres,ja ho beru,jen dnes zmerim jakou vlastne bednu tam soupnu,a napisu ti ju...

02.05.2011, 01:01 |
Flash bigmat a kony :
fakt se omlouvám ale tohle sem já nepsal...bratr se mi prihlašuje pod muj nik a to se mi nelíbí takže zkusim změnit heslo.Problem je ten že mozila firefox ukládá hesla takže se přihlásí pokaždé... a těch příspěvků je víc.
Bigmat: proti tobě s JL audio jsme pleváci ale tohle sem nenapsal takže ještě jednou se omlouvám za bratra tohle mu utnu jinym heslem nebo nikem ¨....Diky za pochopení
:-)u nas se rika Lopata nebo skin
Tady bych to vydel na tu lopatu:-D