Navštíveno 1381x

koupím 4 kanál solidní,cena do 2500,- bude na kompa kicx 80wrms + jbl gt 5 sub

25.04.2011, 10:40 |
Transportérák | Upraveno: 2011-04-25 10:49:23
mám na prodej jeden ze dvou a to:
1) XETEC xircuit xi-240.4
je to sice starší kousek ale solidní 4x68w RMS/4ohm a 2x 185w/4ohm, 2ohm stabilní více:
[ Link ] 2) ESX sigmum SX-4120 více:
[ Link ] ten ESX ale pod 3tis. nepustím a u Xetecu se vejdeš pod 2 tis. v pohodě.
Více buď tady a nebo na mail.
Bral jsi ode mně ventilovaný box a tak bych měl pro tebe tenhle Phase Linear PB Four s velmi dobrým zvukem, za cenu jak píšeš 2500,-

xetec je moc slabej. na kompa v poho ale na suba to je málo. a ten signul bys neslevil něco ještě? v jakým je stavu?
ESX je cena fakt pevná, stav defakto novýho.Kupoval jsem ho tady od Hoffa asi rok zpět.Někde tu budou i fotky v jeho inzerátu.Stav je stále stejný, jen jsem přešel na dvoukanály a tak jeden z nich prodám tady a druhej bere kámoš.Tomu je jedno kterej zbyde.
nebo je možno vyměnit za dvoukanál carpower hpb1502 (nový)+ doplatek třeba.

25.04.2011, 11:54 |
ssvobi | Upraveno: 2011-04-25 11:55:32
Cus mam zesik 4x kanal MAGNAT !!!
mam ho i tady na foru vice zde:
[ Link ] cena je 1800 vcetne posty !!! a jestli si to vemes s tim kapacitorem cena bude 2.500 vcetne posty !!!
jestli mas zajem napis na mail nebo do meho topicu s tim zesikem...
magnat slabý. sub má 275 rms.
o.k. jak myslis mel jsem ho taky napojenej na subu a kdyz jsem to dal jako 2x kanal a jeste premostil hral perfektne ! za tuhle cenu tady ten zesik nesezenes jeste jsem ti k tomu nabidl kapacitor ktery me stal (1300) a nikdy jsem ho nepouzil ! ale tak asi mas jiny zamer....
aspon jsem to zkusil...
preju brzky nakup :-)
kapik mi je k ničemu. ale na ten sub bude slabej.
Ahoj,moh bych ti za těch 2500 nabídnout pětikanál Vehicle je to tenhle
[ Link ] Měl sem na něm přesně ty kompa co máš ty,plus ještě ovály a sub.Kdyžtak se ozvy.Tomáš
Sry za OT, ale nikdy bych nekoupil něco co se jmenuje VEHIKL :-))) aj kdyby to byl hájend :-DD
jj taky do toho určitě nejdu :o)
nabídl tu toho phase ale výkony nenapsal. :o)
jsem si je už našel. slaby.
Ok tak neber,jen jsem nabízel.. To Rover:Chlapče nevim o co ti jde,nevšim jsem si,že bys poptával zesilovač ty.Takže mlčeti zlato...Přál bych si bejt chytrej jako ty...
neberu ho ani tak kvůli značce ale je to slabý na to co potřebuju.jinak za nabídky samozřejmě děkuju. zatím vybráno nemám. snad přijdou další nabídky.
Výkon k Phase L. 4x65W do můstku 2x220W. Měl jsem na tom Phase L. CF 165,25 s výkonam 100/150W citlivost 93Db a Woofer Phase L. Highgrade 12 Výkon 300/500W citlivost 94 Db. Pak jsem měl Woofer Aliante 12 Si LTD 500/1000W citlivost o hodně míň 88,7 Db a pocitově výkon téměř neklesl i když podle parametrů Wooferu by měl jít výkon dolů hodně.
Jo a ten zesilovaš se prodával za 16000,- a co se toho výkonu týká je to trochu jiných 65W, to ti tady kluci potvrdí, zvukově je výborný, ale potřebuje být zahřátý na "provozní" teplotu.

25.04.2011, 18:47 |
CRK litterpool: to se tě musim nezastat :-D nabízet tohle na autohificlubu...
Rover: .... CRK: to je ten zesilovač nějak špatnej nebo co?Myslim že špatnej ve své cenové relaci není.Navíc je to prý český výrobek,což pro někoho jako já může bejt plus.ale nebudu tady z toho dělat debatu.Ať jenda vybere ten pro něj nejlepší..

26.04.2011, 00:18 |
CRK Český výrobek to určitě není. Pro mě je tedy větší výhodou kvalitní zvuk a tohle je taky bomba :-D
[ Link ]

26.04.2011, 22:22 |
Flash Literpool:
Slyšel sem Vehicle v Renoltu Clio a přišlo mi to čistý taky to bylo v časáku.
Ale český to neni česká je jen TESLA :-D