Navštíveno 2121x

nějaký nabídky by byly???
pise prodam tak by k tomu chtelo vypsat nejaky info cena stav atd
foto tady a je málo hraný....nejdelší hraní je cca 2měsíce jsem druhý majitel a záruka už asi skončila papíry od něj ještě mám pak bych se kouknul .... cena 4500kč a výkon je 750w rms 1500w max a je to 4+4 ohm zapojeno na 2ohm a tlačíto pěkně....ještě přemýšlím jestli ho nahradit tím SPL X4 jestli to bude tlačit víc nebo ne... nevíte někdo co by tlačilo víc?

splx4 pokud se ma pamet nemyly ma 2500wrms takze otazka jestli to bude tlacit vic je myslim zbytecna uz kvuli vykonu je to odpovezene bude
taky si myslím....a bude na to emphaser EA2500D :)
hifimagor to si sebral kde ze basak kterej ma vic rms bude vic tlacit cim vic rms tim vyc do nej musis cpat aby si ho rozhejbal k nejakemu cili ale to je jedno -))
vincku za predpokladu ze to ma spravnou bednu a spravny krmeni bude to splx na poslech vic tlacit vubec tu ted neresim db drag to nema z hudbou nic spolecneho
ja taky ne ale proste je to blbost
je to tvuj nazor a hadat se nebudu ale ja ty kickery mam dva vim jak tlaci a taky vim jak tlaci od emphaseru spl 4 takze mam primy srovnani a presto mne budes presvedcovat ze nemam pravdu. ty mas prime srovnani obouch subu?
mam kickery videl sem jich i par v akci a ea sem taky zaslech a proc to nikdo ve svete nepouziva to je otazka
a co když bych to nechtěl na DBdrag a chtěl bych to na poslech po městě na každodení pouštění cestou do práce a cestou z práce...to co jsem dělal celou dobu cca 2 měsíce s Hifonics txi 1500d a kicker a hrálo to neuvěřitelně když jsem měl novou baterku a pak jsem ho prodal a pořídil helixe 5 a nic moc ...a pak ea2500D a dvakrát spálený zesík...a to to nehrálo tak jak za toho hifonicse akorát se víc vrněl ale neměl ty pořádný bassy. chtěl bych to každopádně na každodenní používání...a co si teda myslím že bude asi lepší když zůstanu u toho kickera....dám tam ted kapík aby mi hlídal podpětí na který jsem vždycky doplatil a snad to vydrží...
ten x4 zas takovej zazrak neni,hlavne kdyz na nej nemas zes tak bych zustal u l7-ky:)
a ted si vem ze jak jsem byl v brně tak měl ten kluk dva 15" X4 a měl na ně oba Helis dark blue 1000.2 zapojený na můstek a krmil oba dva....jinak ano nejspíš zůstanu u L7 protože jsem chtěl být vždy něčím vyjmečnej takže zůstanu u čtverce :)
pokud ho mas jak nakrmit tak bych sel rozhodne do emphaseru!
Mám sice Emphaser SPL X4 15" ale radši bych ho prodal a né vyměnil. Končím s autohifi kupuju teď byt tak se hodí každá Kč. Kdybys měl zájem ozvi se, představa cca 4000Kč (Pojedu Příbram můžu kdyžtak předat tam)
jj právě že jsem na tvůj inzerát koukal a po tom co jsem slyšel jsem o tom přemýšlel ...ale ted už jsem rozhodnutý že si nechám kickera a budu sním vyhrávat :) díky za nabídku :)
Jerry159 ja taky nepsal nic o db ale o basaku jako takovim na bezne hrani kdybys to chtel na db tak budem hovorit o jine znackach -))
jerry jelikoz mas zes kterej utahne dva co k nemu poridit bratricka a budes tlakem i vys

06.04.2011, 10:49 |
hoff Tak si to tam v Pribrami prohodte a poslechnete . . . . Jinak neni lehke hodnotit co je lepsi, spise jde o to komu se jaky bas libi vice. Ja napr nedam dopustit na starou RF 10" kterou mam v uzavrence. . . .ani dva 12" kickery se mu nevyrovnaji ato tlaci rozhodne mnohem vice. Je to o uchu posluchace o bedne a zesu. . .db je naopak o hodnote :)
hoff njh jenze jim de o to aby to ve meste delalo co nejvetsi kraval aby se klepalo auto a proste si dunel na celi kolo -))
:D dobře vystihnutý :)
Hoff: máš pravdu protože není bass jako bass....každému se líbí něco jiného :)
Hifimagor: máš pravdu že zesík utáhne dva kickery ale mám mnohem větší problém jak ho tam dát :D protože do kufru se mi tak vejde jeden a to ještě není taková bedna aby to bylo akorát....myšleno kickery ... jinak doufám že se stihne opravit zesík do 20.4 protože jsem chtěl jet do vyškova k brnu jak je 22-23.4 a tam se můžete kouknout na muj kufr...
urcite by tam sly dat dva jen kdyz das tu bednu na vysoko misto nalezato tak to usetri misto a do vyskova ti klidne muzu dovist druhyho zalezi na tobe
kompromis je 13w7 a mas to :-)

07.04.2011, 15:32 |
Tendr Myslím si, že kapacitor Ti podpětí absolutně nevyřeší, možná pomůže při basu typu kopnutí kopáku jednou za čas, ale jakmile přijde nějaká basová linka, kde je ten odběr stálej, tak se vybije dřív než řekneš švec a v tu chvíli už je tam k ničemu a stojí to stejně na baterce. Takže základ pořádná aku.
Pepa689- JL jsem ještě neslyšel tak třeba ho uslyším slyšel jsem o něm že má krásný silný bassy....
Hifimagor- no já jsem třeba zkoušel mojí bednu otočit a dát ho L7 nahorů ale to vůbec nehraje...žádný bassy nejsou slyšet...a když to otočím aby to hrálo do kufru tak to hraje zase úplně jinak...
Tendr- ano máš pravdu...bohužel to bylo o penězích minulí rok a byl jsem rád když jsem koupil vartu 85Ah 800A a ted abych posílil jsem pořídil hollywood 20Ah 1500A a stejnak shořel :-( ale zase nečekaně a to jsem mu vůbec nedal...hraju ten zesík na 1/3 výkonu :-(

17.04.2011, 23:25 |
Flash Jerry159:
prostě si byl s TXI1500D spokojenej vid?
ostatní sou jen pokusy o dobrej zes.
JL audio je bud pro lidi co nevědí kam cpít prachy a taky do aut který čorkař nevybere do 2minut :-D
Jakej má význam dělat tlaky když stějně nikdy nebudeš první?
:-))jo taxiky se moc nevybiraj to mas pravdu :-)
taky v taxiku furt nekdo sedi -))
Flash : no po pravdě máš pravdu ano ....s txi 1500d jsem byl spokojený sice jsem ho dvakrát spálil ale zkrz baterku a když pak byla baterka tak držel a to že jsem mu dával i přes dálku nažrat do plna a jel jsem se projet po okolí... a ted už jenom daloby se zkouším ... už mě i napadlo že bych prodal ea2500D abych si mohl koupit zpět toho txi1500D ale vykonově je to jinde ale zase i hratelně...ten EA nemohu ani využít na plno...jinak o první místa mě nejde...jen chci porazit jednoho člověka co má taky čtvercoví repro ale od jiné značky....se stejným výkonem....
Jerry159 maqs nekde vekej pruser v instalaci ja jezdil rok na seriovozu baterku zesik gzpa1.6000 basaky 2x sonik 15 a nikdy nic neshorelo a ze to dostavalo zahul
vsude kde se da kostra nastaveni zesu a radia zapojeni cokoli
Flash:Kdyz si v zivote JL audio neslysel tak se prosim o tom nebav,nejak zas tak drahej basak to neni..Ja mam basak dene lidem na ocich a nikdo mi auto jeste nevykradl a pro takove pripady mame pojistovny ktere nam to pojisti....A navic uz vidim jak nekdo bezi s hrom bednou o vaze 70kg:D