Navštíveno 1149x

Bedna Kicker 12"l7 zesík emphaser EA2500D baterie Hollywood 20Ah 1500A a kabely holywood 53qmm cena 10 000 za vše ....zesík jsem spálil dneska a oprava od pavla cca 2500kč což je pěkná cena za takovou hudbu...končím už nechci rvát takové penize do toho...když to do života nic nedá a jenom bere :-( foto mohu zaslat a možná domluva ...
Tu baterku bys samostatne neprodal?
ja ti taky psal na baterku na icq .. :)
kicker 4000kč i s bednou....zesík 4000kč a baterka 2400kč staří baterie 14 dní...

07.03.2011, 10:34 |
clown kicker L7 v 2 / 4 Ohm ?
mám pár videí co to umí....jestli chceš pošlu...
promin pokud nechces odpovidat neodpovidej,ale proc prodavas?jeste nedavno pokud jsi dobre pamatuju si mel velke plany na predelani kufru apod..
no měl jsem velké plány :) ale zvrtnul se mi život...přítelkyně se se mnou rozešla že mi je hudba přednější a auto...ale není nic není přednější než moje přítelkyně...a tímto bych chtěl dokázat ale i sobě ulehčit život tak že to prodáma budu mít od toho pokoj s tím pocitem že tohle do života není tak důležité jak mít někoho rád nebo milovat a taky být milován... takže tak no :-(
friendka by Tě ale neměla v ničem omezovat:-)
ale já jí tím omezoval...jezdila 2x do roka na dovolenou...jenže tolik kolik jsem rval do auta a hudby tak jsem si nemohl dovolit jet na dovolenou...letos jsem to chtěl změnit všechno a jet na dvě ...bohužel jí došla trpělivost...bolí to hodně a možná se vrátí až dodělá školu za cca 3 měsíce...uvidíme...aspon si dám děcák do kupy a auto prodám....
:-))))....a pak stejně uvidíš, že si udělal blbost a hudbu prodal