Navštíveno 635x

Nenabízí tady někdo kapacitor 3F v dobrem stavu za dobrou cenu? Pak pojiskove pouzdra na 50mm a na 25mm kabel + 4 oka na 50mm?
omlouvam se ale řešil jsem to že nechci kvuli stratam davat pojistku za druhou baterii před zesilovač proto jsem řešil ten kapík ale nějak jsem si to rozmyslel a dosti lidí mi to i rozmluvili tak že pojistka nebude a tudíš kapík take ne ale děkuji za nabídku.
jestlí má ten kapík a zároven distr blok 3 farady tak jám mám nej hudbu na světe ..
audia3t: jj, v poho. v aute byl praktickz jen kvuli distribucnimu bloku a voltmetru, osobne nevidim duvod pro cap a u tebe zvlast
dragoczskill: hmm, co se da delat, nejsem tak dobry jak ty, abych podle obrazku (na kterem neni poznat jak je cap veliky) poznal vsechny technicke parametry. Ale si holt asi nejlepsi s nejlepsi hudbou ;-)
ja jsem se tady nebavil o tom kdo je jak dobrý nebo že je to nekvalitní .. Když máš klasický kapík 1F velký jak nádoba tak 3F by měl být ještě o něco větší , takže celkem pochybuju že by měl ten distr. blok cca 20cm na výšku a 10cm na šířku ..

26.02.2011, 13:54 |
swep dragoczskill koukam ze ses odbornik :)
nejsem odborník ale mam elektro školu slaboproud a při osazování součástek jsem se s pár kondíkama setkal :)

26.02.2011, 18:53 |
Toxxx dragoczskill: Tak si ich videl asi malo.