Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K:Kapacitor 3F a pojiskova pouzdra

o Navštíveno 635x o
o 24.02.2011, 22:35 | audia3t
Nenabízí tady někdo kapacitor 3F v dobrem stavu za dobrou cenu? Pak pojiskove pouzdra na 50mm a na 25mm kabel + 4 oka na 50mm?

o 25.02.2011, 15:28 | lukee_cz
co to je dobra cena? :)
[ Link ]
o 25.02.2011, 17:14 | audia3t
omlouvam se ale řešil jsem to že nechci kvuli stratam davat pojistku za druhou baterii před zesilovač proto jsem řešil ten kapík ale nějak jsem si to rozmyslel a dosti lidí mi to i rozmluvili tak že pojistka nebude a tudíš kapík take ne ale děkuji za nabídku.
o 26.02.2011, 00:17 | dragoczskill
jestlí má ten kapík a zároven distr blok 3 farady tak jám mám nej hudbu na světe ..
o 26.02.2011, 12:39 | lukee_cz
audia3t: jj, v poho. v aute byl praktickz jen kvuli distribucnimu bloku a voltmetru, osobne nevidim duvod pro cap a u tebe zvlast

dragoczskill: hmm, co se da delat, nejsem tak dobry jak ty, abych podle obrazku (na kterem neni poznat jak je cap veliky) poznal vsechny technicke parametry. Ale si holt asi nejlepsi s nejlepsi hudbou ;-)
o 26.02.2011, 13:50 | dragoczskill
ja jsem se tady nebavil o tom kdo je jak dobrý nebo že je to nekvalitní .. Když máš klasický kapík 1F velký jak nádoba tak 3F by měl být ještě o něco větší , takže celkem pochybuju že by měl ten distr. blok cca 20cm na výšku a 10cm na šířku ..
o 26.02.2011, 13:54 | swep
dragoczskill koukam ze ses odbornik :)
o 26.02.2011, 18:45 | dragoczskill
nejsem odborník ale mam elektro školu slaboproud a při osazování součástek jsem se s pár kondíkama setkal :)
o 26.02.2011, 18:53 | Toxxx
dragoczskill: Tak si ich videl asi malo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.31 sekund.