Navštíveno 1865x

cau prodam dvojity subwofer zesik rockford fosgate punch 150 a vihibku hraje velmi pekne cenu nabidnete

.

.

.

.

20.02.2011, 20:56 |
323Marty | Upraveno: 2011-02-20 20:56:46
Kriste pane :o(
Hoď to na aukro, tam ti za to urvou blahem ruce.
Čim větši bastl, tim líp hraje :o)))) to píšou všichni :D
Nebo tady prodáš maximálně samostatně toho utrápeného Monacora.
tý vole a výhybka se píše s Y...
Tý vole to musí hrát :D Pěkné díry :D Lepší basáky jsem nevidel !! :D

20.02.2011, 21:10 |
unregistered | Upraveno: 2011-02-20 21:11:23
Volové, co do něj rejete?? Supvolfer náhodou pěknej, dle basreflexů i víkoných repráků SPL jako prase, kabely pěkně porovnaný, cit pro preciznost i detail... Nechápu, co se vám nelýbý, tak ukažte svoje supvolfery, lepší nemáte, co???
;DDD
no a jesi dobře koukám a zrak mě neklama se mi líbí ten polystyren v bedně... jinak by sem tyto repráčky rád zgriloval...
ten polystyren tam je aby nezvonil ten mramor :D
323Marty : jsi mě rozsekal :-))))
sic by asi nijak velká extra grilpárty nebyla až by sme to hodili na 7Kw
no panečku, pěkná sestavička :)
vzal bych možná toho Monacora za pár stovek ?
Dusheck : kolik nabidnes ? ostatni : jsem zacatecnik a nemam penize abych si mohl kupovat drahy repro a drevotrisku kdyby nekdo chtel tak prodam ten zesik a ten druhej reprak ( ale ten asi zadnou cenu nemam takze sorry jestli jsem vas urazil timto "bastlem"
Tak asi ruším zájem, dohodl jsem si jiný. Ale pokud by byl třeba za 200,- včetně pošty tak bych vzal :)
tak to si ho ratsi necham :)
náhodou, alespoň je jeho přístup v pohodě a netvrdí, jak s tím vyhrál svět.
každý nějak jednou začínal....

20.02.2011, 23:05 |
Pavel159 | Upraveno: 2011-02-20 23:06:24
StreetFighter: dik :)
Pavel159 : samozřejmě jsou tu volové co se budou smát, ale pokud budeš studovat tohle forum a ležet tu nonstop, tak ti zaručuji, že za měsíc by jsi se smál sám sobě, ale jak je tu psáno, každý začínal, někdo lépe nekdo hůř
jj stím souhlasím že každý nějak začínal . Ale když jsem začínal tak jsem si o tom aspon něco přečetl :) Ale tady nejde spíš o komponenty (i když je blbost použít do stejné bedny dva rozdílné basáky které mají rozdílné parametry) jak o provedení .Nevím kde jsi četl že "tlumit" polistyrenem a navíc akustický přetlak ti nic neříká ? Použité kabely a jejich propojení jsem snad horší neviděl snad jen u jednoho člena :D :) .. A jak píšeš že nemáš na drahé repro a dřevotřísku tak ti neco řeknu co rád říká můj kamarád " když nemáš peníze tak se do autohifi neser" i když stím plně nesouhlasím má to něco do sebe a tím myslím že nemusíš kupovat drahé komponenty aby to "pěkně" zahrálo a je celkem "jedno" jestli použiješ dřevotřísku nebo mdfku i když mdfka je nejvhodnější :) Tot asi vše kdyby nějaký rýpal chtěl vidět můj první basák klidně někde vyhrabu fotku :)

21.02.2011, 00:43 |
Kesam no :-)
jj myslite ze ten ppolystyren i dela to ze to hraje tak jak to hraje ??
No ten polystyren ti spíš jen ubere objem bedny, takže funkční určitě neni... největší průšvih jsou ty díry, který si tam udělal a nedal si do nich bassreflexový nátrubky.. a troufnu si říct, že ten Carpower kdyby byl v dobře udělaný bedně by ti zahrál o dost líp, než ty dva dohromady v týhle "nepovedený" bedně. Jinak jak už je psáno výše, zpravidla se nekombinujou v jedný společný ozvučnici dva rozdílný basáky.
martin.dusa: tak diky za radu vitaham z toho ten polystyren a skusim jak to bude hrat
skoto stejně pokud tam nedáš bassreflex
Prosím o vysvětlení pojmu "akustický přetlak" ???
Akustický přetlak je to když se ti "potkají" dvě akustické vlny jedna vyzářená zepředu reproduktoru a druhá zezadu reproduktoru.Možeš si o tom něco víc přečíst jestli tě to zajíma v knížce Elektronika 2 od Miloslava Bežděka měl jem tu čest mít toho buzeranta jako učitele a dělal jsem z toho skoušky tak vím :)
a kdyz tam dam bareflexove natrubky tak to bude hodne znat ??
Seš si jistej pojmem "přetlak" ???
dragoczskill: Domnívám se, že to tady víc lidí zná pod pojmem akustickej zkrat :)
Pavel159: JJ místo těch děr by nátrubky byly hodně znát. Problém je v tom, že ani nátrubek nemůžeš dát ledajakej, ale odvíjí se od vlastností měničů (basáků), objemu ozvučnice atd. Akustika prostě není tak uplně sranda a pokud chceš konstruovat box, měl by sis o tom něco přečíst. Pokud ti jde o to aby to hrálo a moc tě to nezajímá, kup si nějakej osazenej box od ověřený značky a bude to hrát že se budeš divit.
[ Link ] a
[ Link ] asi budou na internetu i lepší návody.. tyhle jsem teď našel a tušim, že i někdy čet.. k nějakejm základům postačí :)
ja jsem tu bednu stavel zhruba podle rozmeru z internetu chtel bych se to naucit tyto veci delat zajima mne to a chtel bych to mit i jako svoje hobby ale v mem blizkem okoli se nenachazi nekdo ,kdo by mne to mohl naucit tak jsem a budu rad kdyz mne to nekdo visavetli a nauci a diky moc za vase rady :)