Navštíveno 1743x

Prodám laminátovou zástavbu do Brava. Doorboardy jsou vyrobeny pro 3pásmovou soustavu 16,5cm a 13cm + výškové domečky.
Cenovka 5000,- nebo s repro a výhybkou 6500,-
email: suprre@seznam.cz

u řidiče

u spolujezdce

jestli sem dobře pochopil tak čistě doorboardy za 5tis?
můj osbní názor: vzhlehově divný a cena úplně mimo
mimo co ? Zkus to vyrobit a uvidíš :-)
to Tomas.V- Ona to opravdu není prdel :) já jen lamino na vejškáče dal za materiál skoro 2 tisíce to samý na moje doorboardy.a tohle je mmnohem větší. Myslim si že když se podíváš do renomovanejch eshopu jaký prodávají doorboardy.
[ Link ] nevim no ejstli tohle za 12 tisíc je hezčí než Suppreho na míru dělané boardy. Kdyby intoš šel taky do modré ,třeba koženky nebo jiné barvy.Vypadalo by to líp. Ovšem realita je taková, že se práce těžko doceňuje, kor tady na fóru. Jen kdo to někdy dělal ví, kolik nekonečených hodin broušení, kolik tun šmirgl papíru a tun tmelu,laku...BTW zkus faitbravoclub.cz ;)
Suprre: samozřejmě jsem nikdy nic nedělal a s laminátem nemám absolutně žádnou zkušenost proto nemůžu napsat co si o tom myslim :-))))))
...stačí se mrknout do bazaru za kolik se dneska prodávaj věci nebo rover staví bedny
Samozřejmě X hodin broušení a vdechování prachu ti nikdo nezaplatí...bohužel :-(
DejvyXXX: ona to prdel je když víš kde nakoupit materiál a hlavně jak na to. Pokud jsi dělal domky na vejšky z epoxidové pryskyřice tak je to jen a jen tvoje chyba :-) Nevim za kolik nakupuješ pryskyřici a pokud děláš z té sra*ky z drogérky 1kg/170,- tak se nesmíš divit tomu, že házíš prachy do kanálu :-)
o ceně za kolik mám pryskyřici nemusim snad psát když jsem teď nechával cca 22kg Jirkovi z Revila za hubičku...samo, že včetně katalu.
Ten link co jsi nahodil s tím nádherným výtvorem za nekřesťanské prachy...co dodat? Chtěl bych vidět toho vola, kterej si to koupí
Suprre: Samozřejmě jsem tě nechtěl urazit a nebo pokazit prodej, ale je to svobodné forum..tak jsem se vyjádřil
sorry
Jako ono se těžko sežene jiná pryskyřice za míň peněz pokud toho neberu 22 kilo :) To je právě ono.Tak jestli si nějakej překupník s pryskyřicí tak by mně zajímalo jestli když někdo bude chtít 2 kila jestli to bude tak výhodné ? Ave
jen pro úplnost. Udělal jsem celkově troje doorboardy a dvoje výškové sady. TOHO ČASU !! A materiál :-), to není jen lamino a skelné rouno. To jsou taky tuny chirurgických rukavic, šmirglů, špachtlí, tmelů apd. Doorboard je dutý, takže tvoří pro středový reproduktor samostatnou ozvučnici. Repro jsou zapuštěné, což mi vzalo asi měsíc života :-(
zde je můj poslední počin:
[ Link ] no a toto je taky moje práce:
[ Link ] Jsou tam i fotky z výrobý těchto doorboardů.
Dejv: ikdyž si vezmu 1kg tak budu mít cenu takovou jako bych toho bral 100kg. Nejsem překupník s laminátem, jen ho dokážu levně sehnat. To co jsem naposled nechával Jirkovi z Revila byla defakto zásoba připravená na tvoru nových boardů apod.....jen realizace je už passe a v autě k novému upgradu nedojde, proto jsem ho nechal za hubičku tak aby byla spokojenost na obou stranách s tím, že jsem prodělal jen cenu barelu v kterém jsem to dovezl.
...cenu si nechávám pro sebe ok
Suprre: moc nechápu větu:"Repro jsou zapuštěné, což mi vzalo asi měsíc života"
jak jsem psal o několik řádků vejš: nikdo ti tvou snahu,práci,materiál nezaplatí
jestli reálná cena: = 1500,-
to Tomas.V: no, repro jsou vsazeny do lamina. Udělal jsem to ke konci výroby a tak jsem na tom strávil další měsíc práce.
Na druhou stranu, nechceš abych to dával grátis?
Pokud víš kolik je v tom materíálu a práce, tak nechápu ty slinty co píšeš a záměrně kurvíš možný prodej. Fakt dík. Je to typicky česká vlastnost. Ale bohužel nic s tím nenadělám.
Suprre: myslim, že tohle je forum o autohifi a pokud je tady podsekce "bazar" tak i v bazaru se může diskutovat...nebo snad ne? Pokud nechceš diskutovat tak dej inzerát na ibazar nebo aukro.
Nechtěl jsem ti kurvit prodej.Jen jsem napsal svůj názor na danej inzerát.
Suprre, určitě autohificlub není jediné místo kam si vkládal inzerát a proto se omlouvám za možné kurvení a přeju brzký prodej :-)
vše OK. podle mě to pujde do popelnice :-)