Navštíveno 642x

Hojte kucíí,
po dlouhé době, něco píšu. Sháním 16.5 středobasy, klidně jeté, s co nejvyšší citlivostí a frekvenčním rozsahem , budou připojeny na origo Rádio Citroen C5 4 x 35 W. Můžou být i kompa s nefunkčníma vyhybkama a výškama, jde mi opravdu jen o středobasy .
Dále sháním na to samé rádio koaxy dozadu 16.5 na těch asi tolika nezáleží,ale zas aby byly citlivější.
No samozřejmě za pár kaček :-)
Koukal jsem, ale na rádio by to bylo asi moc. :-(
No jak jsem je tam zkousel narvat,tak jsem je prave taky zkousel na original audinacky radio a hraly fakt dobre:-)hlavne fakt hlasite ta citlivost dela svoje:-)jak chces :-)
No jasně ono hrát bude,ale bojím se abych neodkouřil po čase rádio, jelikož přes něj ovládám většinu funkcí auta. A oprava by byla likvidační. Právě chci něco s co nejmenší zatižitelností.
a cim by si chtel odkourit radio? jakoze silnejsima reprama?..o)))
nesmysl
jj, casty mytus, co si mysli spousta lidi
radiu je naprosto ukradeny jaky repra na nej zapojis, jde jen a pouze o impedancni krivku repro
¨Díky za info, středobasy Sinus Live SL 160, ale asi nebude to pravé ořechové, že, nikde jsem nenašel citlivost.
no chce to zesik....a bude to hrat super
Pavel: To mě povídej, dosud jsem to tak měl. Ale toto origo rádio se nahradit moc nedá ani nemá RCA výstup. Jde o to, že je přímo spojené s barevnou obrazovkou, navigací a vše to je v jednou, nešlo by mě používat spousta věcí, jako řízení park. asistenta, klima, nastavení auta atd. a za to mi to nestojí. Právě sháním, něco, co by mělo vyšší citlivost. Ono to je v sérii rádio Clarion-Citroen.
no a nebo tam dej HI/Lo prevodni a pujde to....
Spíš se zeptám jinak ty SL my ta zbyly, můžu je pověsit na to rádio, aniž by se něco zk... Díky za info
no neznici se nic,ale to radio je proste nevybudi...tazke ve finale to bude hrat hur jak s origo
ježiš ta hrubka, ,,mi tam zbyly" :-)