Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Menší výprodej

o Navštíveno 1100x o
o 03.02.2011, 20:57 | dragoczskill | Upraveno: 2011-02-03 21:00:10
Ahoj lidi prodám pár věcí .

První je 4k Vanduo psaných 4x75W nebudu tu nikoho přesvětčovat o kvalitě a nekvalitě mě hrál na kompech a na oválech ještě když jsem něměl basák a stěžovat si nemůžu této hodnotě bych já osobně věřil . Cena 500 nebo dohoda . Foto vnitřku [ Link ] venku [ Link ]

Dále tu mám autorádio 1 din Pro vision kupované v rakousku v elektru přehrává dvd mp3 analog tv možná i digitál když ho měl otec v autě tak digitál ještě nebyl . Dvd mechanika je rozbitá ale papá SD karty .Má 2x RCA AUX a i video out . Cenová představa 800 nebo dohoda Fotky [ Link ] [ Link ]

Potom tu mám Aktivní vyhybku US Blaster parametry [ Link ]
Foto [ Link ] [ Link ]
Cena 500 dohoda ..

Potom tu mám DLS CA 12 monoblok 4 měsíce starý stav A1 nez vad a poruch 20 měsíců záruka u Ahifi. Cena 2500 pevná !! Foto [ Link ] mám k němu i "bočnice" na fotce nejsou :)

Potom tu je JBL 1224e taky 4 měsíce starý stav A1 hraný na 400W RMS s bednou BR a taky záruka jak u dlska .. parametry [ Link ] Foto [ Link ] [ Link ] Cena 3500 bez bedny 4 tis s bednou cena pevná za 2tis neprodám ...

A nějaké kabely 20 qmm 70 cm dlouhý s vidličkou RENEGATE 50 kč pak 2.4m ten stejný bez vydličky 120 kč . Půl metra Hollywoodu 21qmm 40 kč plusák , mínusák obyč 25 qmm 50 cm taky 40 kč ... potom mínusák 5.4m s očkem je stějně ohebný jako ten renegate není tvrdý ale hollywood je měkčí cena 500 a na konec nějaký kabel vnitřní průměr mědi je 4 mm ale nevím kolik to je qmm . Jeden je 1m dlouhý s očkem a druhý 3.7m dlouhý taky s očkem 30 kč za metr. Fotky kabelů jsou dány postupně jak jsem je vypisoval
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ] ¨

Pokud by měl kdokoliv o něco zájem pište bud jsem nebo na email Marek.tisar@gmail.cz . Jsem z Břeclavi osobní předání s předvedením co jde je možné .

o 03.02.2011, 21:00 | mikeš favo
vzal bych tu vyhybku
o 03.02.2011, 21:03 | dragoczskill
odkud jsi ?
o 03.02.2011, 21:11 | mikeš favo
Hradec Králové
o 04.02.2011, 20:06 | dragoczskill
JBLko pryč 4mm kabely taky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3314 sekund.