Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: Signálový kabel

o Navštíveno 583x o
o 30.01.2011, 14:35 | Montyjack
Koupím signálový kabel na 6tikanálový zesilovač.Něco lepšího ne zrovna ty nejlevnější aby nedocházelo k rušení.Jestly i máte nějáké montážní pozustalosti,sem stim.

o 30.01.2011, 14:39 | madmaik
o 30.01.2011, 15:25 | Alííí
Mám nějaký signály, pár napájecích, pojistky, atd. Odkud jsi? Nejlepší je vždycky přijet, a vybrat si...
o 30.01.2011, 19:42 | Montyjack
No signaly si vezmu asi nový co mi poslal madmaik.To je to co schánim,pokud mi někdo nenabídne něco lepšího.
Napájecí bych si vzal od tebe podle toho co máš.Měl bys foto? Já jsem z Aše
o 01.02.2011, 20:47 | tibor
Viem ti ponúknuť audison connection. Vo veľmi dobrom technickom stave mám ich v husom krku.
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3252 sekund.