Navštíveno 1791x

20.01.2011, 12:52 |
jasisoft | Upraveno: 2011-01-20 13:00:30
predam JL Audio Slash 1000/1, kupil som ho z usa minule leto cez ebay, ma zopar skrabancov ale nie je to nic tragicke. Boli na nom menene filtracne kondiky za presne take iste ake tam boli original. Odvtedy bezproblemovy, pohanal mi 2x 8w7, len bohuzial nie su financie tak ho musim z tazkym srdcom predat. Moznost osobneho dodania do cca 150km od TN. fotky dodam vecer. dosto to ponahla. Cena 300€.

20.01.2011, 15:24 |
macek | Upraveno: 2011-01-20 15:24:42
Kraaasna cena
Neni to skoda za ty love prodavat???
Hod mi prosím ,fotky na mail ,měl bych zájem jestli není moc porvaný

20.01.2011, 19:51 |
Toxxx Za tie peniaze by mi ziadne skrabance teda nevadili.
Psal jsem ti na icq měl bych zájem !

20.01.2011, 21:59 |
macek :-))) prej jestli neni moc porvanej:-)) Za ty prachy???? muze bejt klidne zdrapanej
tak zopar foto, sorry za kvalitu, ale fotene len mobilom, ktory ma este stve.....

Ty vado, ten zesík vypadá jako by vypadl za jízdy z auta. :-D
cize moznost osobneho dovozu do 150km od trenčina, čiže brno, zlin atd. a na opacne smery blava, nitra atd... je plne funkcny, doteraz je u mna v aute a je mi ho fakt luto predat ale bohuzial, treba platit faktury a neni z coho....
mcdodo: taky som ho uz kupil od amika, a je to len kozmeticky detail. na zvuk a ostatne veci to vplyv nema. tak ci tak bol v kufry a tam mi to bolo jedno. keby nemal ani skrabanec urcite ho nedam za tie prachy.
kks, zopar skrabancov a uz sa neozve nikto. asi to hodim na ebay. tie horne cierne casti sa daju bezproblemov demontovat a nastriekat, robota na 5 minut.....
To víš, dneska chce každý top stav bez investic...
Bereš transakci: výměna+doplatek?
Jasi, neber to tak, dělal jsem si srandu. Prostě mi to přišlo humorné. Kamarád by o něj měl velký zájem, ale něco mu do té částky chybí, tak se snaží narychlo sehnat, ještě se tím počkej.

21.01.2011, 17:13 |
macek | Upraveno: 2011-01-21 17:14:27
Ty skrabance nehrajou:-))))dulezita je jeho funkcnost
To cerny chlazeni se da vpoho nastrikat a ty drobny oderky na tom hliniku se daj prelestit kdyz uz by na tom nekomu tolik zalezelo ale jak rikam za ty love bych to ale vubec neresil
Jen se zeptam poslal bys ho do CR???

21.01.2011, 18:25 |
jasisoft | Upraveno: 2011-01-21 18:25:42
sorry, posielat to nebudem lebo je to pekne velky a tazky macek.... ako som uz pisal, do brna som ochotny ho doviest, plus minus par kilometrov. takze pripadne stretnut sa niekde na polceste nebude problem.....
Bladzej: vymena za co ? pripadne ako by si si to predstavoval ? mozes kludne aj na mail, nemusis to vypisovat tu ak nechces.
jasisoft: Ahoj,napíš mi prosím do e-mailu svoj tel kontakt.Dik.
Posílal jsem maila. Je to na dohodě.
tak teda rezerve do pondelka....
tak predane. bude mi smutno..