Navštíveno 970x

27.12.2010, 20:39 |
Bella Prodám toto rádio
[ Link ] ,je starší,ale funkční.Cena 1800,-dohoda možná.Tel:606438980

Sorry za OT, měl sem a nutno řít, že to bylo jedno z nejlepších. Pokud je na něm vše O.K. - tedy včetně největší slabiny - elektricky otočného čelního panelu, pak je to za ty prachy dokonalá koupě!
Taktéž sorry za OT, ale za ty peníze opravdu fajn stroj.

28.12.2010, 13:32 |
Bella všechno funkční,panel maká,měl jsem kdysi i jeden model o řadu nižší a tam šel ten pásek do kopru:o( ale za 700,-jsem ho normálka sehnal jako náhradní díl a vyměnil a všechno zase v poho.Jo jo,super mašinka,ale bohužel potřebuju nutně peníze na něco jiného...
Mozná vyměna za Sony cdx-f7500 ?

28.12.2010, 15:49 |
Bella sorry,ale jen prodej,něco takového bych normálně za Sony neměnil(bez urážky)
No mě by se docela hodilo díky tomu panelu do cabria.Jde tam změnit barva podsvětlení ovládání na zelenou?Jinak co takhle nějaká aktuál fotka a co všechno je součástí prodeje?Díky za info
Barva podsvícení měnit jde.

29.12.2010, 14:20 |
Bella jj,barva změnit jde na zelenou,aktuální foto dodám večer....jinak rádio jsem kupoval starší,takže k němu není dálka(dá se dokoupit)a klíčenky(požadavek na kód vypnut),jinak komplet.Proto ta cena....
Hmm, možná je to to moje. Ukradeno před dvěma lety. (Bello, nic ve zlém, neber to jako obvinění :o)) Mám doma dálku i kódový klíč. Pokud by někdo chtěl tu dálku, můžu poslat.

30.12.2010, 11:01 |
Bella no já mám svědomí čistý,takže si to nějak neberu,koupil jsem ho tady na fóru(posláno ze Slovenska)A když už jsme u toho,tak kolik by jsi chtěl za dálku s klíčenkou?
no a já zase čekám na ty večerní fotky...budou?

30.12.2010, 20:42 |
Bella sorry,nějak nestíhám,jo jo,fotky budou....zítra je tady máte.
Takže u mě zájem padá.Již koupeno přes net jinde.Tady stejně ty fotky asi nebudou :-(
jestli je ještě k mání, asi bych ho vzal
608 080 001