Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Nový 4k zesilovač SONY XM-ZR704 se zárukou 2 roky, cena 1500Kč

o Navštíveno 1392x o
o 21.12.2010, 12:16 | sadaz
Zdravím všechny! před 14 dny jsem koupil dva tyto nové zesilovače, chtěl jsem vyzkoušet biamping konfuguraci předních a zadních komp. Pár dní po koupi jsem přehodnotil situaci jak po stránce technické, tak i trochu pro to, že bych opět potřeboval chechtáky:)

Nicméně, jedná se tedy o zesilovače SONY XM-ZR704, mají plnou záruku z níž je odčerpáno cca 14 dní. Jeden kousek byl vyndaný z krabice a vyzkoušený, druhý je jeste origo zalepený, nikdy nerozbalený.

Tech info:

4-kanálový zesilovač, proměnný filtr nízkých a vysokých frekvencí (nastavitelný 50-300 Hz 12dB/okt), RMS výkon 4 x 70W nebo 2x160W (4 Ohm), MAX výkon 4x150W nebo 2x350W (4 Ohm), odstup signál/šum 93dB, frekv. rozsah 10-100 000 Hz, zdůraznění basů, funkce DDS, ATC teplotní kontrola, napájení MOSFET, možnost vstupu s vysokou úrovní ( reproduktorový ), možnost provozu při impedanci 2 ohmy, lze zapojit jako 4, 3 nebo 2-kanálový, zlacené konektory, Hmotnost (přibližně) 3,1kg, Rozměry: Šířka (přibl. v mm) 424, Výška (přibl. v mm) 55, Hloubka (přibl. v mm) 248

Asi si říkáte, co tu zasírám fórum nějakým Sony, já si myslím, že se nejedná zas o tak špatný zesilovač (vztaženo k ceně), celkem pěkně udělaný, obstojně hrající (zkoušel jsem ho na 12V zdroji a sloupových reprobednách). Nová věc je nová věc:)

Cena 1500 Kč/ks

dobírka 110 Kč, převodem 80 Kč

Přípdané nabídky prosím NEpište sem, ale na email sadaz zavináč seznam.cz či na telefon 732 124 703. sem moc nechodím. Až budou prodány, dám sem vědět.

foto k příspěvku  od sadaz

o 22.12.2010, 21:32 | sadaz
Aktualizace ceny -> sleva na 1400 Kč
o 24.12.2010, 12:19 | sadaz
pokud máte někdo zájem, napište svoji cenovou nabídku.. klidně sem či na mail.. jsem ochoten o ceně ještě v mezích pouvažovat..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3176 sekund.