Navštíveno 1230x

asi prodam hodna kvalitni klasiku od Magnata-Combat 4000
stabilni do 1 ohmu
foto dodam zitra
mozna i vymena s oboustranym doplatkem....
vykony RMS:
4x80-2x220 na 4ohmy
4x160-2x400 na 2ohmy
4x240 na 1ohm
kupoval jsem ho v roce 2001 za 21tis. jeste s 2ma Detructorama do Brouka,ktery tu mam taky do dneska nevyuzity:-)
:-Dtak to tu mam pro Tebe tenhle za tu cenu:-)

cus bartiku radsi si ho nech jak psal midnite cena je hodne mala dnes
el.barto: moc vtipné, moc toho o hifi asi nevíš....
tak mne pouc a ukaz mi 4kanal ktery umi jeden ohm a ma skoro 1kw a nekdo ho prodava za 1400,-
ale vazim si pouceni odbornika jako jsi Ty,protoze Ty si urcite ten nejlepsi,co samozrejmne vi strasne moc,narozdil odemne
a je zajimave,ze mi nabidnes 1400,-se smajlikem znazornujicim legraci a kdyz Ti ja oplatim podobne,tak se hned urazis a snazis se mne ponizit..
bassmistrkuca:jasny necham si ho,ja spis pocital ze mi treba nekdo neco nabidne na vymenu,protoze po tom co mi vykradly obe kary,by se mi hodily zase nejaky kompa,misto tech Dego a Cantonu:-)
cenu combatu by sis přetstavoval jakou diky
znamej potřebuje 4ch a tento by byl super
ty mas nejakou smulu v tom vasem kraji co,220 do klik na ty kurvy,pod sem knam na jih-:(
tak proč rovnou nenapíšeš cenu?
tak se tedy moc omlouvam vsem,kteri by o nej meli mozna zajem,poridim si na jare AS Helon 165.4,tak ho budu mit na ne,takze uz ho neprodavam
asi před 3 měsícama jsem ho koupil za 1500 i s poštou... takže tak
Midnite:no jo,tak to ale spis znamena,ze jsi mel bud velky stesti,nebo ze ten kdo ho prodaval,bud tomu nerozumnel,nebo byl zoufalej a ty si toho vyuzil:-)coz by koneckoncu udelal snad kazdej:-)
ale urcite to neznamena zo toho o autohifi moc nevim...
Ale docela rozuměl a ani nebyl zoufalej, ale tušil, že za 4t tohle určitě neprodá a prodat ho chtěl, takže tak. Každopádně opticky ten zes zdaleka nevypadal tak jako tento. Jinak sorry za offtop.
aha,tak to pak jo,tak ten muj ma nahrano tak 15hodin v roce 2002 a od te doby je doma:-)

16.12.2010, 00:52 |
Midnite | Upraveno: 2010-12-16 01:52:10
ad smajlík: je to má nabídka a stále platí
ad ty: určitě proti tobě nic nemám, ale musíš chápat že cena je naprosto na minimu a i tak se blbě prodávají když existují TOXIC a podobné wannabe značky.
Ano ten 4k mám od Jardy a je v krásném stavu, nebojím se ho přirovnat k této fotce, protože jsem ho několikrát kontroloval a je fakt krásný :)
edit: ikdyž má nahráno 15 hodin tak to nedokážeš a za druhé je prostě už 9 let starý a za 14 dní tomu přibude další rok... bohužel
jo tak to je fakt:-)))
a to ze ma nahrano,jen par hodin,taky jsem to nikde nepsal,protoze mi bylo jasny ze by se tu naslo asi vic lidi ktery by to zacaly spochybnovat:-)),ale je to jako s tema Destructorama,jeden ma nahrano tak hodinu v roce 2002 v Mimoni a druhy ten asi 5hodin a od te doby ho mam doma na kino na 25W:-))
el.barto: stále má nabídka platí :)