Navštíveno 778x

Ahoj,potřeboval bych koupit druhou baterku, něco takovýho šikovnýho s dobrou kapacitou a zkratovacim proudem,v dobrym stavu a v nějaký rozumný ceně. Něco jako Optima,Hollywood,Stinger,Exide...zkuste se ozvat třeba i na mail či icq,třeba něco vymslíme.Díky moc David
mám na prodej Exide Maxima 900, cena 2990kč, plně funkční, absolutně nic jí není, ani jednou nebyla vybitá...

18.11.2010, 08:00 |
SIS Raimmii : a stáří baterky? A odkud si, měl bych zájem.

18.11.2010, 20:37 |
dejvyxxx | Upraveno: 2010-11-18 21:58:08
Seš Raimmii až od olomouce jo? To je škoda docela,zrovna baterku posílat poštou se mi nechce :( Jinak pro SIS: Tohle je moje téma na koupi tak by bylo třeba slušností se zeptat jestli jí nebudu brát já.
Někdo ideálně střední čechy praha,neválí se doma něco někomu co nevyužije? :)
Staří cca rok a půl, z toho nebyla více jak půl roku použiváná, teď jsem jí dal do auta a to chytlo na drb, za 100% funkčnost ručím...
jinak jsem 35km od Olomouce a posílat se to nechce ani mě :-)

19.11.2010, 14:16 |
SIS to dejvyxxx: omlouvam se.) Samozřejmě bys měl přednost. Jinak baterie se dá poslat DHL, cena služby je cca 300,- jestli se nepletu.
Ale záleží na prodávajícím jestli baterii pošle.
No v pohodě, a s tou poštou to je právě ono,ve spoustě e-shopu máš dopravu zdrama a pak taky baterka která se dá nová sehnat za nejaky 4100 tak dávat za použitou bez záruky 3300 se mi zdá dost no :( navíc za tech 4tisíce je to ta nová DC 900,která je údajně mmnohem lepší.Takže asi tak no