Navštíveno 1005x

08.11.2010, 21:28 |
KenaD Rozhodl sem se pro nějakou lepší hudbu do O1 combi než je origo. Uvítam rady.

08.11.2010, 22:53 |
petrb mam kompa crunch mxb 6.2 c za 1200czk. pokud mas zajem ozvy se! stav jhe jako novy fotky zde link:
[ Link ]

08.11.2010, 23:45 |
Ravo | Upraveno: 2010-11-09 01:04:49
Pokud bys chtěl zesík, mám k dispozici fajn 5 kanál zesík (aktuálně na něm visí Morel Tempo 6 jako přední 16ky komponenty, předtím na něm hrály Kicx GFQ 6.2 a oboje bylo v poměru k penězím dost v pohodě - pokud seženeš ty jetý Tempa kvůli ceně, můžu jen doporučit).
Nevím jak je na tom pravá bočnice kufru u čtyřkolky, ale do své bočnice klasickýho O1 kombíku jsem ho dostal.
viz
[ Link ]

09.11.2010, 09:40 |
KenaD Moje představa je: Kable k zes., zes + sub, sub bych chtěl zastavbu do uložneho prostoru do těch bočnich kaslíku at mi to nepřakáži v kufru, + 4repro... Myslím že repro by stačilo živit s rádia jen sub popohnát zesikem :-)Ještě saem se chtěl zeptat jestli origo kabely k repro budou stačit..
Nejsem náročny de mi jen o čistou hudbu :-) žadne, disco, dnb atd....
Nejraději bych koupil nějaky komplet at se s tím napářu... Nějak tomu moc nerozumím...Díky za radya nabídky

09.11.2010, 10:21 |
Ravo no...taky jsem začal tak jako ty, že bude stačit zes jen na SW vzadu...ale nakonec zjistíš že je moc fajn pohánět i předky přes zes (protože když budeš tahat napájení a signály dozadu do bočnic, tak už není takovej problém tam přihodit i dvoulinku pro přední repra.
Ohledně zástavby jsem na tom podobně, pravá menší kapsa je nachystaná na zes, do levé chci taky SW box, ale to bude asi největší problém, aby jsi dostal nějáký rozumný objem, laminování a úprav obložení toho podběhu atd se nevyhneš. Tohle jediný zatím nemám dotažený.
Nicméně určitě udělat vytlumení+MDF do předních dveří, to je základ a bez toho to nemá smysl

09.11.2010, 10:28 |
KenaD No začiná to hezky :-D na kolik vyjde vytlumeni... sam nevím jak bych to měl dělat... Tzn kdybych chtěl popohanět předek zes bych musel natahat 2x 2linku od předních beden do zes a pak z5 ne?
Tak také přispěju, předek mám vytlumený + MDF podložky, bez toho to doopravdy nejde, předky mám hnané přes zes, zadek bohužel pokulhává, SW box je teprve v představách, ale do levé bočnice ho usadím, železo už doma je, ale asi to nechám na jaro... bohužel u mě je toé na etapy a pořád se to nedobralo finishe, najaře na to vlítnu. :-)
Jinak dvoulinku od zesilovače dopředu doleva a doprava jen jednou, z rádia to jde přes cinche do zesiku a ze zesiku dvojlinkou ke každému repráku ;-)