Navštíveno 1970x

Uvažuji o prodeji tohoto rádia, mám ho v autě asi 3 měsíce, mám ho od novýho- téměř jako nové, dálka a ostatní příslušenství ještě ani nerozbaleno, záručák Basys, důvod- nezvyknul jsem si na design a ovládání, vracím se k Nakamichi, jinak zvukově je samozřejmě super... možno vidět a vyzkoušet v Praze- stále ho mám v autě.. Cena 5990,- Kč
v záruce je ještě rok a 5 měsíců..

26.11.2010, 10:26 |
Daryl (A)
jak je to u pincka s BT HF a iPodem(nebo BT hudbou) ? Bez techto dvou veci se nehnu ...

27.11.2010, 05:35 |
dejvyxxx | Upraveno: 2010-11-27 06:56:57
BT nevim,ale všobecně připojení jako ipod apod nemá moc pio rádo,lze i USB a myslím že i IPOD přes ten Pc BUS nebo Ip bus nejak tak sem to mnel zapojeny kvuli flashce ale pak sem si řek jestli chci poslouchat kvaltiní muziku nebo mít 40 giga sra*ek na jednom malém médiu..Vyhrálo originál medium CD a nějaký věci jako BT,HF na to bych viděl jiné věci,je to jen otázkou priorit :) Sry za OT a přeju brzký prodej !

27.11.2010, 09:34 |
Daryl (A)
iPod a USB je rozdíl. Na USB mas mp3, v ipodu mas nebo můžeš mít bezeztratovy formát což znamená, ze k cd to mas 1:1 a pokud to podporuje iPod pak ti to z nej leze digitálně. Jelikož auto používám primárně pracovně BT HF je bezpominecnou nutnosti. Jelikož mam v telefonu i navigaci, potřebuju aby to přes to BT ideálně i povidalo
aktuální, ještě 16 měsíců v záruce, cena 5500,- Kč
výmena za Pioneer P5100UB s mojím doplatkom?
jiný rádio nepotřebuju,protiúčtem bych vzal třeba Aliante 12 (který jsem blbec před pár měsícema prodal a teď bych pro něj zrovna měl využití)
mám len aliante 10 ale nepredám ho, lebo sa to neoplatí
ako by to bolo s predajom na sk?
odkiaľ si presne? alebo, nevedel by si ho po niekom poslať na sk?

28.12.2010, 22:30 |
ivls nabízím ti 5.000,- korun převzal by kamarád osobně v praze