Navštíveno 1635x

ahojte, zistujem zaujem o toto radio. Alpine cda-7998R, vo vybornom stave, vsetko funguje ako ma. Komplet medenne sasi, 3xAV vystup, zvlada 3p aktiv, opticky vystup na procak atd. upozornujem ze nema interny zosilovac....ale to je pri tomto radiu asi kazdemu jedno. Zvukovo asi to naj co som kedy mal. Nie som este celkom rozhodnuty o predaji ale tak ak by niekto mal velky zaujem, urcite by som mal zjednodusene rozmyslanie.
nejaku cenovu predstavu mam, ale rad by som ak bude mat niekto zaujem, nech si cenu navrhne sam. urcite sa dohodneme.
nevím kolik to muže mít cenu,ale přeci jenom 4000,- ??
aktív to umí mp 3 taky vid

03.11.2010, 09:56 |
clown no MP3 na 7998 .. blil bych :o))) ..,
cena by mela byt vyssi nez u 9835, takze 4000 tezka utopie :o))

03.11.2010, 11:20 |
hoff LoL za 4ku :ODD (kdyžtak dám 5t at mám ještě jednu)
adekvátní cena 7998 je 10tis a svého kupce si najde . .
jop, hoff to napisal spravne. oproti 9887 je to priepastny rozdiel vo zvuku, som myslel ze som z radiom vymenil aj vsetky repraky a zosiky a oproti 9835 je tam tiez dost velky rozdiel, aj ked to uz nie je take brutal ako s 9887. Na ebay bezia okolo 300-600 dolarov cize si myslim ze cena 350€ je tak akurat. plus minus dohoda.
clown - ale no, MP3 aj WMA to hra, na dlhe cesty ideal aj ked pocut to je niekedy az moc. Audio je audio, ale tak nie vsetko co pocuvam ako audio existuje a da sa zohnat.
svacinka - vidiet ze netusis co je toto radio zac....nevadi....pohoda..... :-)
ilustrasne foto najdes napriklad tu
[ Link ]
sory tak jak jsem říkal neznám to rádio,tudiž nevím kolik nabídnout,tak jsem to zkusil,la co už mám favorita,:-d

03.11.2010, 15:13 |
clown no nad timhle je uz jen F1 od ///A, pak stare CLA atp.., mozna Pio ODR .. proste kousek, co jsem vzdy chtel, ale nikdy jsem se nedostal vejs nez CDA-9835 :o))
takze padlo definitivne rozhodnutie a 7998R musi prec aby uvolnila miesto niecomu nie lepsiemu, ale porovnatelnemu. cize cena 350€ +- dohoda, postou neposielam, to radsej doveziem osobne.
btw. mozem k nej dodat aj procak a RUX keby bol zaujem. fotky radia hodim hadam este dnes v noci
no ctu ze tu pisete dost silene veci o cene ja jsem ji mohl mit 2x za 2000kč tak to sem asi udella dost velkou chybu ze jsem ji nevzal:-), tak at se dari prodej...
pozor na to - je velky rozdiel 7998 a 7998R. bez R nema medenne sasy, nema opticky vystup na procak a pod. Pricom na Rkovej verzii to vsetko je. tym padom dost velky rozdiel na zvuku. a uz len ten komfort, ked od radia ide do kufra len jeden opticky kabel a z procaku uz roztahas cinche do zosikov. tym padom ziadny sum a zvuk je luxus.... moznost stale vypocut u mna v aute

04.11.2010, 09:09 |
clown 7998 bez R je navic U.S verze .. ne ?
myslim ze v tej dobe sa to este nerozlisovalo na US a Europu. Napriklad moja s R ma moznost pripojit sirius satelit radio ktore funguje len v US a pritom ma klasicky tuner a ladi vsetky frekvencie. tie radia vysli cca v roku 2002 a pokial viem tak to R oznacopvalo len vybavu. aj ked mozno sa mylim. neviem

04.11.2010, 10:58 |
koren nechtel sem ale musim:-D 350ecek leda v NOS stavu a jeste fandovi. Pokud se to pripoji do pxa pres optiku, tak se de facto prijde o vsechny vyhody a bohate staci 7944. vubec tohle rejdio ma snad jedinou vyhodu oproti 7969, a to primy ovladani pxa bez ruxe (a tim si jeste nejsem jistej). kazdopadne ale nechci rict, ze se jedna o spatnou HU...

04.11.2010, 11:33 |
Misso Taktiež som ho mohol kúpiť za 160€, ale nevzal som ho. Inak to rádio sa pekne dlho predáva na SK za 180e a nikto ho nechce(možno to je ešte stále aktuálne).
jj je tam a je jich tam vic i s optikou
no nemyslim si ze je to az taka zla cena na to, ze to radio je v top stave. momentalne uz su dvaja zaujemcovia tak uvidime. ale aby ste nerypali, cenu znizujem na 300€ plus moj bezplatny dovoz dajme tomu aj do teplic. ak sa za tu cenu nepreda, to si ho radsej necham doma na policke alebo capnem do sluzobaka.

04.11.2010, 15:31 |
macek 300 ecek je dobra cena