Navštíveno 679x

28.10.2010, 19:12 |
achyl Koupim horní závěs na 15 tku woofer, nebo pokavad vite kde sehnat budu rad kdyz mi to sem napisete. predem dik za nabidky nebo info
jedině zkus Petise, ale stejnak to nebude prdel, protože každej subwoofer má jinak hlubokou membránu :-(
ty to máš na GX jestli se nepletu?

28.10.2010, 20:09 |
achyl hele jo je to na GX. petise sem covece nezkousel a ten by to zrovna mohl vedet.

28.10.2010, 20:12 |
petis achyl: asi tě zklamu, ale zrovna tohle GX má asi tu nejhorší membránu co jsem viděl. Mám jí ted doma. Je to strašnej atyp.

28.10.2010, 20:23 |
achyl já vim no. ale chci to nejak zprovoznit a pak to znova pri mereni urvat a spalit :o) akorat to proste nemuzu za boha sehnat stacilo by neco podobneho co by tam chvilku drzelo

28.10.2010, 20:27 |
petis tam nic pasovat nebude membrána je níž než koš. takže opravdu těžkej atyp. A navíc je záves přilepenej zespod membrány a je rovnej a ne zkosenej jako u vetšiny membrán.

28.10.2010, 20:34 |
achyl ja to vim mam dva tyhle repraky. tak ze z toho cos psal mi nejspis nepomuzes. kazdopadne dik za info a ja proste budu muset nejak neco vymyslet. uz sem dostal i napad dat tam jinou membranu nebo snizit kos ale do toho se mi moc nechce

28.10.2010, 20:47 |
petis membrána by vymenit šla ale bude pruser dostat tu starou pryč, dráty budou talitý v lepidle a to nepujde jen tak očistit aby se nepoškodily ty dráty. a vejška cívky, aby naní nová membrána došáhla. s košem nic nedělej, to je uplná kravina. Ted řeším nejaký díly pro Vinzka, tak uvidím jak to dopadne.

28.10.2010, 20:52 |
achyl tak kdyby te nahodou napadlo jak tam dostat jinou membranu tak dej vedet byl bych vdecnej a budes mit o soupere vic :o)