Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: horní závěs na 15" sub

o Navštíveno 679x o
o 28.10.2010, 19:12 | achyl
Koupim horní závěs na 15 tku woofer, nebo pokavad vite kde sehnat budu rad kdyz mi to sem napisete. predem dik za nabidky nebo info

o 28.10.2010, 19:41 | tomas.V
jedině zkus Petise, ale stejnak to nebude prdel, protože každej subwoofer má jinak hlubokou membránu :-(

ty to máš na GX jestli se nepletu?
o 28.10.2010, 20:09 | achyl
hele jo je to na GX. petise sem covece nezkousel a ten by to zrovna mohl vedet.
o 28.10.2010, 20:12 | petis
achyl: asi tě zklamu, ale zrovna tohle GX má asi tu nejhorší membránu co jsem viděl. Mám jí ted doma. Je to strašnej atyp.
o 28.10.2010, 20:23 | achyl
já vim no. ale chci to nejak zprovoznit a pak to znova pri mereni urvat a spalit :o) akorat to proste nemuzu za boha sehnat stacilo by neco podobneho co by tam chvilku drzelo
o 28.10.2010, 20:27 | petis
tam nic pasovat nebude membrána je níž než koš. takže opravdu těžkej atyp. A navíc je záves přilepenej zespod membrány a je rovnej a ne zkosenej jako u vetšiny membrán.
o 28.10.2010, 20:34 | achyl
ja to vim mam dva tyhle repraky. tak ze z toho cos psal mi nejspis nepomuzes. kazdopadne dik za info a ja proste budu muset nejak neco vymyslet. uz sem dostal i napad dat tam jinou membranu nebo snizit kos ale do toho se mi moc nechce
o 28.10.2010, 20:47 | petis
membrána by vymenit šla ale bude pruser dostat tu starou pryč, dráty budou talitý v lepidle a to nepujde jen tak očistit aby se nepoškodily ty dráty. a vejška cívky, aby naní nová membrána došáhla. s košem nic nedělej, to je uplná kravina. Ted řeším nejaký díly pro Vinzka, tak uvidím jak to dopadne.
o 28.10.2010, 20:52 | achyl
tak kdyby te nahodou napadlo jak tam dostat jinou membranu tak dej vedet byl bych vdecnej a budes mit o soupere vic :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.