Navštíveno 2186x

ahoj, měl bych tu na prodej Innovatek.. Není to sice žádnej Pioneer nebo Alpina, ale 2 roky jsem ho v autě měl a s tímhle modelem/kusem žádnej problém.. Kdybych teď nepotřeboval 4V výstupy z předzesu a pár dalších drobností, určitě bych neměnil, za ty peníze...
Co se týče stavu, je plně funkční a má jen lehký oděrky na bocích plechovýho obalu od montáže/demontáže, zepředu a panel je jak novej, na displeji je pořád ochranná fólie :) Není problém detailně nafotit. Mám i veškerý příslušenství a krabici, prostě komplet se vším všudy, tak jak jsem koupil.
V případě zájmu napíšu co všechno to umí, ve zkratce to má 4.3" berevnej LCD displej, CD/DVD, TV tuner, Bluetooth, USB přímo na čelním panelu, odnímatelnej panel,... Cena k jednání +/- 4000,-

za tu cenu tyhle atrapy seženeš dneska nový takže bejt tebou hodim to na aukro tam je dost zoufalců který sou ochotný tohle koupit.... tady dost pochybuju že by to někoho zajámalo i kdyby to bylo za 2k což je podle mě tak i tak moc za tohle....
nechápu proč tomu říkáš atrapa, sice je to čínský OEM rádio prodáváný pod nějakou neznámou značkou, to uznávám, ale z číny máš dneska i značky známý... Druhá věc je, že třeba zrovna tohle rádio má plně funkční veškerý funkce, snad kromě TV tuneru, ten jedinej se mi nepovedlo rozchodit.. Ale stejně je to analog kterej tady končí, takže je to jedno.. Zřejmě jsi tohle ještě běžet neviděl, tak nesuď.. CD i DVD načítá bez problémů, rozjede všechny DivX filmy, MP3, z USB, Bluetooth jede bez problémů, telefon připojí automaticky jakmile se s ním přiblížíš, atd.. Několikrát jsem s ním byl i na DB Dragu, taktéž bez problému..
nismo to nemysli zle,jen ti nastinuje situaci tady,je fakt ze muze byt dobry,je fakt ze 4V nema kazdej,ale zase 4V je potreba spis k soutezim nez na DVD,ale je 2roky starej a je to noname(atrapa)a to co pises maji opravdu skoro vsechny nove a jeste maji navigaci,to u toho tveho nevidim a to si rekne vetsina lidi tady,taky bych to videl max2tis.,proto to aukro kde tomu treba lidi moc nerozumi....
jasně, já to beru, jen se mi nelíbí to označení "atrapa", tím bych nazval nějakou napodobeninu něčeho s polovinou funkcí.. Tohle je OEM rádio vyrobený s co nejlepším poměrem funkce/cena, kvalitou není provedený třeba jako pioneer nebo Alpina, ale funkce co jsou uvedený, spolehlivě fungujou, žádná napodobenina něčeho s nepoužitelnýma funkcema..
takže k prodeji na aukru od koruny, zde:
[ Link ] prodávám taky 1DIN LCD monitor
[ Link ]

21.04.2011, 20:33 |
CRK Hele, já koupil před rokem pioneera 7005 za bůra a to se s timhle nedá vůbec srovnávat... No, sem zvědavej za kolik to půjde..
no na aukru si myslim že ty 3+ možná dostane.....tady kdyby za to dal nějakej zoufalec 2k tak si bude trhat vlasy co to koupil.......
a ruku na srdce tak skoro každej nebo minimálně 90% lidí co takovýhle věci koupí tak je do tejdne serou a snažej se to nějak prodat a samy moc dobře vědi že to je uplně k hovnu je to samo neřeknou nikomu neb by byly za kokoty že si to koupili vubec.....
to je váš názor chlapi, nic proti němu.. jen se mi nelíbí, že v podstatě pomlouváte něco, co jste určitě v ruce nikdy neměli.. Já ho používal a rozhodně ho neprodávám proto, že by bylo špatný, byl jsem s ním nadmíru spokojenej..