Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: autorádio s bluetooth

o Navštíveno 720x o
o 24.10.2010, 09:29 | H03
Ahoj,

prosím o nabídky autorádií s bluetooth (ideálně nové nebo zánovní). Cenu jsem si představoval cca do 5000Kč ideálně míň, ale pokud budou pádné argumenty pro dražší jsem ochoten dát i o něco víc.

Požadavky na rádio: MP3,USB nebo idálně SD (ale kromě Sencoru jsem nic takového nenašel) naopak CD/DVD je pro mě absolutní zbytečnost, takže nemusí mít.

Rádio bude pohánět pouze 2 + 2 repro (vepředu komponentní), oboje průměr 13cm a výkon myslím kolem 50W R.M.S. Značka je Crunch, ale bohužel již nevím přesný typ.

Dřív jsem měl Clarion FB289RBT a byl jsem spokojený, jenže mi ho ukradli, tak jsem si tam dal Pioneer DEH2200UB, ale chybí mi právě zmiňované bluetootha nevím, jestli nejsou lepší volby než zmiňovaný Clarion.

Většinou v autě poslouchám nějakou alternativu, oldies a klidnější styly.

Samozřejmě mi jde o co nejlepší poměr kvalita/výkon/cena.

Prosím o Vaše nabídky. Pokud jsem zapomněl nějaké důležité info, rád ho doplním.

Dík

Honza

o 24.10.2010, 12:31 | clown
o 24.10.2010, 14:58 | pivasek
ahoj, měl bych tu na prodej Innovatek.. Není to sice Pioneer nebo Alpina, ale 2 roky jsem ho v autě měl a s tímhle modelem/kusem žádnej problém.. Kdybych nepotřeboval 4V výstupy z předzesu kvůli DB Dragům, určitě bych neměnil, za ty peníze...
Co se týče stavu, je plně funkční a má jen lehký oděrky na bocích plechovýho obalu od montáže/demontáže, zepředu a panel je jak novej, na displeji je pořád ochranná fólie :) Není problém detailně nafotit. Mám i veškerý příslušenství a krabici, prostě komplet se vším všudy, tak jak jsem koupil.
Přes Bluetooth můžeš jak volat, tak i přehrávat hudbu z telefonu, pokud to tvůj telefon podporuje. V případě zájmu napíšu co všechno to umí, ve zkratce to má 4.3" berevnej LCD displej, CD/DVD, TV tuner, Bluetooth, USB přímo na čelním panelu, odnímatelnej panel,... Cena k jednání +/- 4000,-

foto k příspěvku  od pivasek

o 24.10.2010, 15:01 | LukeFab
Mám na prodej Parrot rhythm and blue [ Link ] cena 2990
o 25.10.2010, 08:08 | H03
Ahoj,

všem děkuji za nabídky. Vybral jsem clownovu variantu.

Honza
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3223 sekund.