Navštíveno 1116x

Nechce nekdo zesiky od eyebridu,cenu mi navrhnete,puvodne sem si je chtel nechat ale potrebuju penize a kdo ne?Tady je link
[ Link ]
co ten monoblok ? kolik za něj?
No co das?stal 17800 a stoji tak porad,je mi zcela jasne ze nemuzu chtit ani pulku ale naka cena?odpovidajici?
hod nějaký odkaz jaký má přesně výkon....a pak budem jednat dál :) a cenu :) co chceš :)
jj díky ...cena pěkná :) uvidím po výplatě a jestli pak třeba prodám ten svuj tak ho možná vezmu...ještě bych chtěl vidět někde nějaký papír jak jsi říkal že má naměřeno v 1ohm 1983Wrms tak nějaký doklad (důkaz) nedávno mi bylo řečeno že třeba TXI 1500D od Hifo... tak mu naměřily 500W rms v 1ohm a papírově má mít 1500W rms v 1ohm...

03.10.2010, 22:34 |
hoff | Upraveno: 2010-10-03 22:51:42
Jerry: zesak uDimension proX2k - se stejnym vnitrkem. . . . pro predstavu u me v aute na origo baterku,mereno klestakem(Petis) pri 1.1ohmu 1650rms
No nemam klestak na stejnosmernej proud,takovej klestak stoji dardu,muselo by ti stacit si to poslechnout,ja sem ten udaj nasel na nakym nemeckym webu.Popravde takovíhle výkony jdou mimo mne,jo s tim hifo... bull sh..to vime snad vsichni ne?Puvodne jsem mel bednu hif..dual 2x 450 rms a exebrid co mam ve voze 6y600 výkon na basaky 2x100 rms pri 4ohmech je utrch,poslal jsem je do vecnych lovist.Dukaz je ta znacka a hlavne taky ta cena.Nikomu nic netlacim,pokud by jsi prijel osobne tak samozrejme zkouska mikrofonu