Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: protihluková deska / jehlánkový molitan

o Navštíveno 1600x o
o 29.09.2010, 12:20 | michal_smsmsm (A)
PROTIHLUKOVÁ DESKA, TYP 505 - BOSÁŽ
-akusticko absorpční materiál pro prostory s kompresory, zvukotěsné kabiny a motorové prostory
-materiál: pružný zpěněný polyuretan na bázi polyesteru
-samozhášivost: dle normy UL 94 HF1
-barva: antracitově šedá
-bosáž pro lepší absorpci hluku
-rubová strana opatřena samolepící vrstvou
-výrovní rozměr: desky 1000x2000 mm
-hustota: 30 kg/m3
-pracovní teplota: -40 °C/+120 °C

tlouštka je 27mm což je divný páč prodávaj buď 25mm nebo 30 mm a teď už teda fakt nevim která přesně to je. Je to výbornej matroš, mam to na tapecáku na pátejch dveřích, a pod předníma tapecákama, drží to přilepené na hliníkové fólii na Dynamatu extreme už rok, přes zimu auto venku a drží to jak blázen, na pátech dveřích je to na plastu a drží to taky uplně v pohodě... Kupoval jsem dvě desky a jedna celá mi tu zbyla, a zbytečně zavazí+ v tom je malinkej kousek asi tak 20x20cm z té první desky ;) ... Cena 500,- tohle asi dokážu poslat, ale radši osobka, buď Praha, nebo Ústí, nebo Litoměřice, nebo Lovosice, nebo Libochovice nebo Všenory, nebo tam někde v okoli ;)

foto k příspěvku  od michal_smsmsm

o 29.09.2010, 12:20 | michal_smsmsm (A)

foto k příspěvku  od michal_smsmsm

o 29.09.2010, 12:27 | svacinka
blbá otázka,mohu s tím tlumit i bednu? :-)
jinak chceš 500 za tu roly na obrázku?nebo 20x20?? dík
o 29.09.2010, 12:29 | clown
no ja umim cist ..
tlumit se s tim da cokoli a cena je za cely :o)
o 29.09.2010, 12:33 | svacinka
jj taky už jsem si všiml :-)
o 29.09.2010, 12:33 | svacinka
ok tak beru zítra bych jsi proto po práci zajel :-D,do prahy
o 29.09.2010, 12:35 | michal_smsmsm (A)
super, mam ti k tomu privest i ty basaky v boxu? nebo fakt jen toto?? napis mi maila, nebo ja ti radis napisu...
o 01.10.2010, 08:15 | michal_smsmsm (A)
Prodáno, díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.