Navštíveno 794x

Koupím nejlépe Magnat Combat 2000 jen 100% stav jak vizuálně tak zvukově. Pokud nebude tento tak jiný podobných parametrů na pohon wooferu Infinity REF1260w. Díky za nabídky
OT: combat jsem také poptával a bohužel nikdo..
Midnite: já vím vzpomínám ale tuhle legendu prostě musím mít a navíc už se na něj těší parták Combat 4000 :) snad se poštěstí
Opravdu notně sháním neříkejte že jich bylo vyrobeno tak málo popřípadě mohl by se mi někdo kouknout na zahraničních serverech??? byl bych opravdu moc vděčný za každou sebemenší stopu po tomto pro mne klenotu
BMWE30... myslíš tenhle první ?
[ Link ]
Schejby: ano ten první ovšem ne za ty peníze navíc o této stránce vím asi tak rok a jsou pořád stejné
Vážně nikdo nemá???? Popřípadě zesík stejné kvality a parametrů???
Cus a co eyebrid?nabizel jsem je pred 14 dny
o jednom Kombatu vim, je to můj bejvalej 2ch (před 6lety)
...momentálně ho má kámoš tak se ho optám zda-li ho prodá
kolik nabídneš?
Lidi probůh proč to nešlo dříve, právě jsem pořídil Magnat combat 2 ale i přes to děkuji
tomas: měl bych o něj zájem já :)
oki, tak kolik dáš???
Abych za nim přišel taky s nějakou nabídkou
nedávno, no asi 2 měsíce zpět tuším se prodával za 1500kč. Tak mu to navrhni, děkuju
:) tak pokud Midnite 1500,- tak to já 1600,- a combat 2 bych pustil
jen si ho nech :P nezužitkuješ ho jako já :)
Midnite: věř že bych ho zůžitkoval už ho vidím jak se blíská:) ( ty máš Combata 4000? jak si spokojen, já nadmíru mám na něm kompa hertz esk 165 a nádhera + woofer infinity ref1260w zvládá všechno a s přehledem)jaké jsou tvé zkušenosti
no tak infinity je skoro i škoda dávat na takový zesík :) ale jestli se chceš bavit tak spíš mail nebo icq (vše pod nickem), ať to tady nespamujem