Navštíveno 1341x

Ahoj viz napis děkuji :-)

24.09.2010, 15:41 |
erix7 (K)
mam jeden , ale k mani nejdriv za dva tydny, neni novy a je v aute, ktre je ode mne pres 400km.
taky mám, dokonce i teď vytáhlej z auta.. Zánovní, v záruce asi rok a půl, 100% stav.. ale nejsem si jistej jestli ho chci prodat.. Jedině za nějakou odpovídající cenu..
erix7 a cena? vzal bych ho klído,jestli neni moc pškrabanej :-)
svacinka! Ty kupujes voltmeter Brax a moja dobierka,co som ti poslal je na poste a nechces ju prevzat, ze nemas peniaze ?? Na ine veci odrazu peniaze su..? Cakam ihned tvoju odpoved na maily, inak to tu budem verejne riesit,co sa nebude pacit nielen tebe,ale aj kope ludom,ktori si precitaju nasu konverzaciu na maily..! Takze zacni mi odpisovat a neignoruj ma!!
pokud vím tak jsem ti už odepsal,a věc je vyřešena ne??tak nevím o co ti jde
pepo jsem na cizím kompu zítra ti napíšu dík
Ano, odpisal si az teraz, po mojej vyzve. Ci to bude vyriesene, sa uvidi v utorok.. Zatial tuto debatu dovtedy uzatvaram.
tak já beru zpět :)) Nemám Braxe ale Dietze, asi bych stejně neprodal.. :)
prideny? hale ty deb... co to pises za srac... kdyz ti napsal ze ten basak nemuze vyzvednou a posle ti penize za postu aby jsi neprodelal tak co mu pises za píč... Ze slusnosti se to tak dela omluvil se ti ze to nevyzvedne ale posle penize za postu takze se hod rychle do klidu!!! Tady nejsi na v Čobolově!!! Nereknu kdyby byl zmr.. a vysral se na tebe s postovnym ale rekl ti to snad dost jasne pokud ja vym a ty pises ze te podvedl a buhvi co ze mu tady stropis scenu!!!! A on se zachoval seriozne pokud ja vim... No tak se stalo nema na to aby ho vzal aly tebe nepodela a zaplati ti to co jsi do toho dal aby mu to prislo........
bigmat v dobrom ti vravim skludni hormon.. ani peniaze za postovne mi neposlal este, ani dobierku si neprevzal,takze zatial tak..
svacinka pisal som ti mail,tak mi laskavo odpovedaj a maj ochotu sa dohodnut a urovnat to,aby to bolo o.k!Zatial ti vychadzam vustrety a pisal som ti varianty dohody.Takze cakam na tvoju odpoved.
lol, Prideny Registrace: 2010-09-15 07:00:51 a uz tu robi bordel....
sorry za OT....

30.09.2010, 17:45 |
Prideny | Upraveno: 2010-09-30 18:01:32
jasisoft aky bordel ? Vies vobec o co ide ? Pochopitelne nie..,ale vysvetlim ti to v skratke: poslal som sw. svacinkovi a doteraz ho neprevzal, ani mi neposlal peniaze za postovne,teda moje naklady! Pochopene uz ? Ide mi len o to, aby mi uhradil bud moje naklady na postu,alebo prevzal sw. Cerwin Vega,ktory odomna kupoval.
jasisoft: Ak nevidíš do sitácie tak by som sa zdržal komentára lebo nevieš čo majú dotyčný medzi sebou...
Prideny : Viem aké to je keď si neaky čurák od človeka objedná vec a potom ju nechce vyzdvihnúť takže ti prajem aby sa dotičný vžil do tvojej situácie a dostal konečne rozum a prevzal vec riadne tak ako má,nielen si hocikde poobjednávať veci a potom nič z pošty nevybrať!
HOWK!
Pekne vychcany!To poznam... Raz som to uz zazil,ale nastastie sa to urovnalo.Svacinka bud chlap a nie o..bavac!Daj to do poriadku!Bud mu posli prachy za jeho naklady,alebo to hned prevezmi z posty.Cudujem sa takym ludom a mam sto chuti z toho zvracat.
zeby Prideny, Mr.Gassoline a kampaxx rovnaka IP-cka ? btw. tipujem ze jute ma taku istu.......

30.09.2010, 19:13 |
jasisoft | Upraveno: 2010-09-30 19:28:28
ok, tak ked sa mi jute snazil asi 4x dovolat (skoda ze som momentalne v mnichove a v roamingu) a z toho raz z neznameho cisla tak som asi pichol do osieho hniezda... ok, odvolavam co som odvolal a namiesto nicku jute si dosadte lubovolne co chcete...on nema taku istu ipcku....
Prideny: Pokud ja vim a dobre jsem se docetl od svaci na majlu tak on ti nabizel postu a ty jsi odmitl ze ho bud vyzvedne a nebo mu taky na foru stropis scenu....Takze se chlapiku hod rychle do klidu a popravde s tim tvym jednanim co mi svacinka dal precist tak bych se na tebe vysral uplne takze bud rad ze ti to postavny vrati ze slusnosti!!! Pac to co ty mu pises to neni zadna slusnost ale tva demen..

30.09.2010, 19:29 |
kampaxx | Upraveno: 2010-09-30 19:45:08
Jasisoft: Nechapem o co ti ide a o com tocis,ked mna si v zivote nevidel,ani ja ta nepoznam a o akych nickom tocis.. a mimochodom ked sme uz u toho kto vlastne si Juraj alebo Jan Aurel alebo kto vlastne..?? Myslim,ze su to skor tvoje nicky..
[ Link ] [ Link ]
svacinka u me byl takze vim co pisu a ty si tady nehraj na chudinku ze budes rad kdyz ti posle postovny kdyz do majlu jsi mu psal ze ho nechces!!!!

30.09.2010, 19:34 |
jasisoft | Upraveno: 2010-09-30 19:49:44
kampaxx: hehe, niekto sa naucil pouzivat google....sorry za OT ale uz to tu pekne zasierame...
ok, nic ma tu do toho nie je ale neznasam ked sa niekto vyhraza cez net. najma silacke reci a ani netusis komu sa vyhrazas a v reale velmi pochybujem ze by si sa odvazil....
prideny,psal jsem email,dřív jsem se k meilu nedostal,jinak jestli jsi tu myslíte že jsem ten woofer jsi obědnal jen tak,tak to jste pánové na omilu,prideny ví co mi do toho vezlo,bohužel jsem na to zapoměl,a neuvědomil jsi,že bUdu muset vyšpulit 5000,-za duležitější vec,a co mě nejvíc vytočilo,tak že ho klamu do očí,že lžu,jen to tu zveřejním já NELŽU,NESNÁŠÍM KDYŽ MI NĚKDO PÍŠE ŽE LŽU,NELŽU!!!!!!!!!jak jsem říkal i bigmatovi,těšil jsem se na něj moc,až ho uslyším,ale seremě to že si tu každej myslí že jsem to udělal naschvál,NEUDĚLAL !!!!!!!!!!!!!!!,takže slova jako čurák atd si nechte juu,děkuji za pochopení.
no ikdyz se ceni ze svacinka chtel zaplatit postovny to u me si jeden zmrd Hajnejzlesa neco objednal a pak se na to vysral :jinak nastane doba kdy se vsichni ty levaci co litaji tady po foru dockaji .Kdyz ne po dobrym tak po mym i kdyz :-))nekde zasahne vyšší moc
co se týče toho aktu o nevyzvednutém wooferu,tak je vše dohodnuté,a blbý řeči beru zpět :-),doufám že i prideny :-D
aktual stále sháním voltmetr brax
svacinka: to je dobrý, že jste se nakonec domluvili, ale neni mi jasný, že nemáš dvojku na woofer a vzápětí tady sháníš zesik za bůra.. Myslim, že vzhledem k tomu, jaká se tady strhla hádka, by si lidi tady zasloužili vysvětlení...
jednoduché :-)
kamarád jsi odemne bere zesík a woofer, za ty penízky kupuju monáč:-D,zas taková hádka to nebyla