Navštíveno 2833x

22.09.2010, 13:29 |
brontofuzik | Upraveno: 2010-09-22 13:43:54
Predal bych dva tito suby lebo som kupil nevhodne na moj zesilovac :-/ Oba su stale nove ve voze zabudovane ani neboly!Chcem za kus 70eur,ale pod tu cenu uz nejdem.Az by sa nasiel zaujemca nech mi pise spravu e-mail.... brontofuziksk@gmail.com
Takto vypadaju
[ Link ]
Predal bych dva tito suby lebo som kupil nevhodne na moj zesilovac :-/ Oba su stale nove ve voze zabudovane ani neboly!Chcem za kus 70eur,ale pod tu cenu uz nejdem.Az by sa nasiel zaujemca nech mi pise spravu e-mail.... brontofuziksk@gmail.com
Takto vypadaju
[ Link ]
písni sem pro jistotu cenovku v kč vč. poštovnýho a možná se někdo chytne.... tady éčka nikomu nic moc neřikaj...
každopádně můžu vřele doporučit tyhle SW, měl sem to kdysi ve štěrbině jeden kus a hrálo to parádně a nepotřebovalo to moc výkonu.....za tuhle cenu to je naprosto luxusní !
premyslim o nich,ale taky by mne zajimalo na kolik by nme to vyslo celkem i s poslanim do CR a jestli to jde ze Slovenska jen doporucene,nebo bych jeste platil za prevod penez na konto atd.,vi to nekdo?
protoze to bych radsi koupil neco jetyho u nas,to by mne to vyslo mnohem levneji...
počítej cca 1700 za basák a viděl bych to tak 15-20E za poštu an dobírku..... tj cca 500 ....příjde ti to na poštu zaplatíš v Kč a oni pošlou majitely v Eur
Takto vypadaju
[ Link ]
moc fajne basaky za levno
Len 70eur kus a novee!!
[ Link ] brontofuziksk@gmail.com
Doprava do CZ neni problem
Len 70eur kus a novee!!
[ Link ] Doprava do CZ neni problem
brontofuziksk@gmail.com
Len 70eur kus a novee!!
[ Link ] Doprava do CZ neni problem
brontofuziksk@gmail.com